Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Δωρεά Ασθενοφόρου από την Ιερά Μονή Βαρλαάμ Μετεώρων στο ΕΚΑΒ

 Δωρεά Ασθενοφόρου από την Ιερά Μονή Βαρλαάμ Μετεώρων στο ΕΚΑΒ

Τρίτη, 15 Ιούνιος 2010
Συντάχθηκε απο τον/την Θανάσης Βλάχος - 20:33

Αυτό που δεν έκανε χρόνια τώρα η πολιτεία, το έπραξε η Ιερά Μονή Βαρλάαμ Μετεώρων δωρίζοντας ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας το οποίο παραδόθηκε χθες το πρωί και εντάσσεται στη δύναμη του ΕΚΑΒ για της ανάγκες της περιοχής.

Το χρόνιο αίτημα λοιπόν των εργαζομένων στο Κ.Υ. και το ΕΚΑΒ έγινε πραγματικότητα μόλις γνωστοποιήθηκε στον Καθηγούμενο της Μονής π. Ισίδωρο ο οποίος μετά από σύντομες διαδικασίες έλαβε την απόφαση και με την έγκριση του Σεβασμιωτάτου και διατέθηκε το ποσό των 75.000 ευρώ περίπου για την αγορά του.

Έτσι, χθες το πρωί σε μια λιτή τελετή στο Κ.Υ. Καλαμπάκας τελέστηκε ο Αγιασμός και η παράδοση του χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ ο οποίος αμέσως μετά τόνισε μεταξύ άλλων: “Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Μονή, τον καθηγούμενο της π. Ισίδωρο και τους πατέρες αυτής για την προσφορά του ασθενοφόρου”.

Είναι πολύ σημαντικό είπε να έχουμε τη βοήθεια του ΕΚΑΒ αν αναλογιστεί κανείς τι συνέβαινε πριν 50 χρόνια και ευχήθηκε το νέο ασθενοφόρο να είναι καλοτάξιδο και χρήσιμο για όλους τους συνανθρώπους μας.

Ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Τζανετής σημείωσε ότι το ασθενοφόρο είναι ότι τελειότερο διαθέτει το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας στα 25 χρόνια προσφοράς του και ευχαρίστησε την Ι.Μ. και τον καθηγούμενο της π. Ισίδωρο για την δωρεά του.
..............................................................................................................................................................

Η συνέχεια  στην http://www.romfea.gr/2009-12-18-11-21-40/26-2009-12-18-08-38-40/5174-Δωρεά-Ασθενοφόρου-από-την-Ιερά-Μονή-Βαρλαάμ-Μετεώρων-στο-ΕΚΑΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια: