Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Το Α΄ Βραβείο Πεζογραφίας στην εκπαιδευτικό Αντιγόνη Λασκαρίδου


Συγχαίρουμε την κυρία Αντιγόνη Λασκαρίδου  για την μεγάλη της επιτυχία. Μια γυναίκα οραματίστρια, αγωνίστρια στην ζωή, μάνα, σύζυγος, εκπαιδευτικός, συγγραφέας, αθλήτρια.... δραστήρια και ακούραστη, παράδειγμα  προς μίμηση για όλους μας. Εύγε!!!


Στα πλαίσια του Λ΄Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού που διοργάνωσε ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός, με την ιστορία των 150 χρόνων, βραβεύτηκε η εκπαιδευτικός του ΕΠΑΛ Κρανιδίου Αντιγόνη Λασκαρίδου με το Α΄Βραβείο Πεζογραφίας.

Ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός είναι ο αρχαιότερος πολιτιστικός σύλλογος της Ελλάδας. Λογοτέχνες όπως ο Κωστής Παλαμάς, ο Στρατής Μυριβίλης, ο Νικηφόρος Βρεττάκος και πολλοί άλλοι, καθόρισαν το στίγμα του Συλλόγου ως τον πλέον καταξιωτικό για τα ελληνικά γράμματα. Για το λόγο αυτό η παραπάνω διάκριση είναι πολύ μεγάλη.
Η τελετή απονομής έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, 19/5/2014 στα γραφεία του Συλλόγου στην Πλατεία Καρύτση, κατά τη διάρκεια της οποίας διαβάστηκε από τον πρόεδρο της κριτικής επιτροπής κο Γεώργιο Σπανό, Καθηγητή της Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, διθυραμβική κριτική για το βραβευθέν διήγημα με τίτλο: “Χειμωνιάτικη Λιακάδα”.
Το διήγημα δημοσιεύεται σήμερα στον έντυπο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.
Πηγη:  http://www.paratiritis-news.com/?p=74399

Δεν υπάρχουν σχόλια: