Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Σύναξη Κατηχητών για την νέα ιεραποστολική χρονιάΤην Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010 στην αίθουσα του Μητροπολιτικού ναού Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου πραγματοποιήθηκε σύναξη των στελεχών  Κατηχητικού έργου,  κληρικών και λαϊκών, από τις αρχιερατικές επιτροπείες Κρανιδίου και Ερμιόνης.

Σκοπός της συνάξεως ήταν ο προγραμματισμός των ενοριών,  για το νεανικό έργο της κατηχήσεως, το παιδικό  πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και σκακιού, τις παιδικές χορωδίας όπου αυτό είναι εφικτό,  τη λειτουργία του Πνευματικού Κέντρου "Οι Άγιοι Ανάργυροι" στο Κρανίδι και τα κέντρα νεότητας των ενοριών στις ενορίες των περιχώρων. Επίσης προγραμματίστηκαν εβδομαδιαίες συνάξεις αγιογραφικής  μελέτης σε  όλες σχεδόν τις ενορίες.

Ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων Ορθόδοξης Κατήχησης ορίστηκε για την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 σε όλες τις ενορίες των αρχιερατικών επιτροπειών Κρανιδίου και Ερμιόνης.

Η επόμενη μηνιαία σύναξη των στελεχών Κατήχησις θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010 στις 10:30 στην αίθουσα του Τιμίου Προδρόμου στο Κρανίδι. 

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη στο  κατηχητικό έργο και καρποφόρα και  δημιουργική η νέα ιεραποστολική χρονιά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: