Σάββατο, 9 Αυγούστου 2008

Γενική Συνέλευση του Το.Συ.Ν. Κρανιδίου


Την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008 στις 7:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Κρανιδίου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Κρανιδίου.

Πρέπει όλοι οι νέοι από 15 έως 28 χρονών μέλη και μη, να είστε εκεί.

Αφήστε για δύο ώρες το μπάνιο και την παραλία και ελάτε!!!

3 σχόλια:

cezar είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 28 ΕΤΩΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ.... ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...!!!
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ...!


ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΝ ΝΕΟΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....

ΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ....!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 7 ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ cezar ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΘΕΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟΝ...ΚΑΘΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ...ΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ, ΤΟΠΙΚΟ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΌ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ...ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ!
ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΤΕ,


π.Ιερόθεος Λουμουσιώτης ο εκ Κρανιδίου


υ.γ.:η ημερομηνια που διαλέξατε είναι η ημέρα της Εξόδου όλων απο τα σπίτια, τα υποστατικά, τις υπηρεσιες τους και τις ευθύνες τους και θα ξεκουραστούν στην αγκαλιά της Παναγίας μας και οι μη πιστοί στην αυγουστιατικη θαλασσα!

ΔΔ ΚΡΑΝΙΔΙ είπε...

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟΘΕΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΥΡΗ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ....ΤΕΣΠΑ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ