Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Τα παιδιά της Κοιλάδας σας ευχαριστούν!

Ευχαριστούμε τον Δήμο Κρανιδίου και το Δημοτικό σχολείο της Κοιλάδας για την ανακαίνιση του γηπέδου μπάσκετ στο προαύλιο του σχολείου. Τώρα έχουμε ένα χώρο για να αθλούμαστε τα απογεύματα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία, με αποτέλεσμα το ποαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Κοιλάδας να διαθέτει πλέον τρία γήπεδα: ένα ποδοσφαίρου, ένα μπάσκετ και ένα βόλλεϊ.Πολλά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Κρανιδίου κ. Σφυρή Δημήτρη, στον Τοπικό Σύμβουλο Κοιλάδας κ. Φλωρή Παναγιώτη με τις προσπάθειες των οποίων έγινε το έργο.

Ανώνυμος είπε...

Όλα έγιναν προς την σωστή κατεύθυνση. Και εξηγούμε. Τα παιδιά της Κοιλάδας χρειάζονται αθλητικούς χώρους για να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους. Όμως έχω να καταθέσω και μερικές ενστάσεις.
1. Η άσφαλτος που χρησιμοποιήθηκε για την επίστρωση του γηπέδου δεν είναι η κατάλληλη. Είναι απλή άσφαλτος που χρησιμοποιούμε για την επίστρωση των δρόμων, αυτό δεν είναι ο,τι καλύτερο.
2. Η επίστρωση του μπάσκετ και του βόλεϊ, με αυτό το υλικό δημιούργησαν ένα μικρό σκαλοπάτι στην αυλή του σχολείου, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν τα παιδιά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τους.