Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

"Απίστευτο " ο Απόστολος Βαβύλης αθωώθηκε!!!

Αποκαλύπτεται ο Φασισμός των Μ.Μ.Ε.

Ο μεγαλύτερος πράκτορας, ο εμπλεκόμενος σε μυστικές υπηρεσίες , σε ναρκωτικά, σε κομπίνες, σε ειδικές αποστολές προς τα Ιεροσόλυμα. Ανακατεμένος σε Αρχιεπισκοπικές και Πατριαρχικές εκλογές, σύμφωνα με τα "έγκυρα" και "δημοκρατικά" Μ.Μ.Ε. ΑΘΩΏΘΗΚΕ από την Ελληνική δικαιοσύνη.

Ωστόσο κανείς από αυτούς τους λεγόμενους "δημοσιογράφους" που κόπτονται για την σοβαρή ενημέρωση του Ελληνικού λαού δεν ανέφεραν ΤΙΠΟΤΑ για την αθώωση.

Δεν είναι καταπληκτικό; Το ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ που ενέπλεκε τους πάντες και απασχολούσε τα Μ.Μ.Ε. για ένα μήνα ξεφούσκωσε παταγωδώς. Πως να πιστέψουμε αυτή τη "δημοσιογραφία";

Διαβάστε περισσότερα στο troktiko: Τον διέσυραν αλλά ο Βαβύλης αθωώθηκε από ολα!!!

Βαβύλης στο troktiko: "Για εμένα έπρεπε να τα παρουσιάσουν όλα"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν αληθεύει η πληροφοία που μας μεταφερει ο ιστολογικός σας τόπος τότε είναι πραγματικότητ η κα΄τ' επιφασιν ελευθερια των μεσων μεταφραζεται ως εξόντωση όσων δεν συμφωνουν με το σύστημα...εξονώνουν όσους είναι δήθεν φασίστες και τρομοκράτες...οι μονοι αληθινοι τρομοκράτες κάθε σκεπτόμενου νοός!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ..
Ο κ. Ανδριόπουλος άνήρτησε στο ιστολόγιό του δημοσίευμα του π. Βασιλείου Μπακογιάννη με τίτλο «Περι συμπροσευχών με αιρετικούς».
Δεν αναφέρει όμως ότι είναι από την εφημερίδα του … εξαδέλφου του Αλέκου, τον ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟ !!!
Του έστειλα λοιπόν το πιο κάτω σχόλιο :

«κ. Ανδιόπουλε,
Η στοιχειώδης εντιμότης θα απαιτούσε να δημοσιεύσετε ότι το άρθρο του π. Μπακογιάννη δημοσιεύθηκε το πρώτον στον … ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟ.
Αλλά προφανώς δεν γνωρίζετε τι σημαίνει «εντιμότης».
Όμως είναι ευκαιρία στη συνάντηση της Πέμπτης να ρωτήσετε τον κ. Μπαμπινιώτη…»

Το σχόλιο δεν δημοσιεύθηκε. Τα σχόλια δικά σας

Ανώνυμος είπε...

Πότε έγινε αυτό; Πού ήταν ο Βαβύλης τόσον καιρό; Είχε πρωτοδίκως καταδικαστεί και αθωώθηκε σε δεύτερο βαθμό; Η πληροφορία είναι μάλλον ξεκρέμαστη. Το "τρωκτικό" μάλλον πρέπει να δώσει κάποια στοιχεία.