Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης

Δεν μπαίνουμε στην ουσία της υπόθεσης, διότι περιμένουμε τα αποτελέσματα της δικαστικής
διερεύνησης. Σχολιάζουμε τον τρόπο που τα Μ.Μ.Ε. καλύπτουν εδω και τρείς μήνες το "μεγαλύτερο σκάνδαλο" του αιώνα...



Γιατί αν πάρουμε στα σοβαρά τους "δημοσιογράφους",θα τρελαθούμε...


Ρεσιτάλ αλαζονείας και προκλητικότητας έδωσε την Δευτέρα ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής ο ηγούμενος Εφραίμ, ο οποίος έφθασε στη Βουλή με λιμουζίνα και συνοδευόμενος από μπράβους και δικηγόρους (Alpha TV).





Εδω βλεπουμε τον διασημο...κτηματομεσιτη και golden boy Εφραιμ,να καταφθανει στο προαυλιο της Βουλης με την πολυτελεστατη και χλιδατη λιμουζινα,μαρκας Mercedes-LandRover-Skoda.




Το ιδιωτικο ελικοπτερο που τον εφερε απο το Αγιον Ορος βρισκεται-συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες-στο Μοναστηρακι,κοντα στον Μπαιρακταρη.








Ο...προκλητικος και αλαζονας ηγουμενος,μολις εχει βγει απο τη λιμουζινα,ενω η κυκλοφορια εχει σταματησει για χαρη του κι ο κοσμος κατευθυνεται προς το μερος του με απειλητικες διαθεσεις!










Διακρινονται και οι στενοι συνεργατες του στις μπιζνες,ενω δυστυχως το πλανο δεν καλυπτει τη στρατια μοναχων και λοιπων προσκυνητων-οπαδων που κατεφθασαν απο καθε γωνια της χωρας για να τον υπερασπισουν.


Στις παραπανω φωτογραφιες,διακρινεται η...κουστωδια Εφραιμ (Παπαγιαννης,Αποκαλυπτικο Δελτιο) να πραγματοποιει το επικοινωνιακο σοου της (Μεγκα,Αλτερ),αποτελουμενη απο μοναχους-μπραβους (ΣΚΑΙ),πρακτορες της ΚΥΠ,της CIA,πιθανως και της Μοσαντ.



Πιο πισω,ο μοναχος Αρσενιος,εμφανως πιο οικειος με τα κατατοπια,δειχνει να το...διασκεδαζει!


Δεξια,κοντινο πλανο του μεγαλυτερου...εγκληματια της συγχρονης Ελλαδας,με το μοχθηρο βλεμμα και το προκλητικοτατο υφος χιλιων καρδιναλιων (Αλφα)!





Εδω η αλαζονεια και ο κομπασμος ειναι εμφανεστατα:ενω ο μοναχος-μπραβος επιδεικνυει την ταυτοτητα του στον ελεγχο στην εισοδο της Βουλης,ο...αχορταγος Εφραιμ εχει βαλει στο ματι τον καφε απο τα Εβερεστ της υπαλληλου!!!


Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες λενε οτι ζητησε και τελικα πηρε εναν διπλο Καπουτσινο Λατε,τον οποιο ηπιε χαλαρα κατα τη διαρκεια της ακροασης απο την Εξεταστικη επιτροπη!

Στην παρακατω αποκαλυπτικη φωτογραφια,βλεπετε τους αγνους πατριωτες και χριστιανους,βουλευτες-μελη της Εξεταστικης Επιτροπης,να περιμενουν τον κατηγορουμενο.Η αγωνια και η οργη για τις "μπιζνες" ειναι εκδηλες στα προσωπα τους.

Ειδικη μνεια αξιζει να γινει στον Πανο Παναγιωτοπουλο ή αλλιως Κοκκινο Πανο,αυτον τον παναγνο αγωνιστη των δικαιων του λαου,που παλεψε ηρωικα για την παραδειγματικη τιμωρια του κτηματομεσιτη Εφραιμ:αφου συρθηκε δια...της βιας να ψηφισει ΥΠΕΡ της προτασης για καταθεση υπομνηματων,κατοπιν βγηκε στα μικροφωνα των καναλιων που περιμεναν απ'εξω για να εκφρασει την οργη του για τον "αλαζονα ηγουμενο",που δε σεβεται τους κοινοβουλευτικους θεσμους και τον ελληνικο λαο!

Η αυθορμητη ερωτηση "τοτε γιατι εσεις και οι συναδελφοι σας ψηφισατε υπερ;" ,συμφωνα με ασφαλεστατες πληροφοριες βρισκεται καθ'οδον,αφου πρωτα εξεταστηκε λεπτομερως απο τα επιτελεια των καναλιων.




Τελος,η φωτογραφια-συμβολο της...αναιδειας και εμπαθειας του Εφραιμ,ειναι η διπλανη: μετα το τελος της ακροασης φευγει τρεχοντας,φυγαδευομενος απο μοναχο-μπραβο,ενω ξοπισω του τρεχουν αλαφιασμενα τα κακομοιρα παιδακια της δημοσιογραφιας,που απλα θελουν να κανουν τη δουλεια τους,αλλα ο "κακος παπας" τους αποφευγει και τους υβριζει αισχρα,τολμωντας να πει σ'αυτους τους ευλαβεστατους χριστιανους,οτι ειναι "αλιβανιστοι,αλειτουργητοι και εγωιστες"!!!

Η προσβολη αυτη δεν ειναι δυνατον να μεινει αναπαντητη!

Πώς γινεται να θεωρειται ολα τα παραπανω απαραδεκτα καποιος που πηγαινει ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΦΟΡΑ στη ζωη του στην Εκκλησια (στη βαφτιση);

Με ποιο δικαιωμα ενας δηθεν μοναχος αλλα ουσιαστικα...μπιζνεσμαν,κατακρινει αυτους που νυχθημερον παλευουν για να μας προσφερουν "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ενημερωση;

Συγνωμη,αλλα το τελευταιο ειναι το αποκορυφωμα του δημοσιογραφικου κλαυσιγελου που γεμισε-και σημερα-τις οθονες μας...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε οχι οτι φταινε κ τα μμε που μας ανοιγουν τα ματια
αυτα που διαδραματιζονται τον τελευταιο καιρο ειναι αισχη κ για την εκκλησια και για την χωρα
ας σοβαρευτουμε λοιπον κ ας δουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τους ενοχους μοναχους σε κελι

Ανώνυμος είπε...

καλως όρισες Δεσποινα... πως περασες στην Αγγλία;..

Ανώνυμος είπε...

ωραια.......για παραπανω πληροφοριες θα ηθελα να δω κατι εκτος απο το ανωνυμο