Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008

Συσσίτιο 150 μερίδων από την Ιερά Μητρόπολη ΑλεξανδρουπόλεωςΤελέστηκαν τα εγκαίνια του ενιαίου συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως στις 16 Νοεμβρίου

Πηγή: Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της λειτουργίας του ενιαίου συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, στην οδό Αίνου 25.«Μας αξιώνει ο Θεός να εγκαινιάσουμε σήμερα το ενιαίο συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως, από το οποίο κατ’ αρχήν θα μοιράζονται 150 μερίδες σε συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη αυτό το μέγιστο αγαθό, που το θεωρούμε δευτερεύον εξαιτίας άλλων μεγάλων προβλημάτων που έχουμε στη ζωή μας και έτσι έρχεται η στιγμή που το στερούμεθα» τόνισε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, αμέσως μετά την τέλεση των εγκαινίων, σημειώνοντας «το σπίτι μέσα στο οποίο φτιάχνεται το συσσίτιο είναι δωρεά στη Μητρόπολη των αυταδέλφων Χαραλάμπου και Γεωργίας Βακαλίδου οι οποίοι κατάγονταν από τις Φέρρες.

Επρόκειτο για ανθρώπους ολόψυχα αφιερωμένους στην ιεραποστολή και στην κατηχητική παιδεία των Αλεξανδρουπολιτών. Τώρα μας αξιώνει ο Θεός από αυτόν τον τόπο να βγαίνει και υλική τροφή για όσους ανθρώπους το έχουν ανάγκη».

Περισσότερα εδώ....


1 σχόλιο:

δδ κρανιδι είπε...

πολυ καλη κινηση
συγχαρητηρια