Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος ανήκει στα παιδιά της Κοιλάδας!

Όσοι επιχειρούν να τον διαλύσουν θα έχουν να αντιμετωπίσουν σύσσωμο το χωριό. Να το ξανασκεφτούν.

Ο Ναυταθλητικός όμιλος δεν ανήκει σε πρόσωπα, ούτε στον πρόεδρο, ούτε και στα μέλή του διοικητικού συμβουλίου, ανήκει στα παιδιά του χωριού.

Είναι ασύλληπτη η αναλγησία αυτού του κράτους, να διώκεται ο πρόεδρος το Ναυταθλητικού Ομίλου Κοιλάδας, προσωπικά, από τις αρχές του τόπου, ενώ έχει στα χέρια του όλες τις απαιτούμενες άδειες.

Είναι ασύλληπτη τρέλα, να διώκεται ποινικά ο πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Κοιλάδας, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο αγωνίζεται αφιλοκερδώς να στήσει και να λειτουργήσει τον όμιλο, προσφέροντας στα παιδιά μας μια δημιουργική διέξοδο.

Είναι ασύλληπτη τρέλα, οι αρμόδιοι να ΚΛΕΊΝΟΥΝ τα μάτια στις εκατοντάδες καταπατήσεις του αιγιαλού των πλουσίων και δυνατών του τόπου μας, και να έχουν τα μάτια τους ΟΡΘΆΝΟΙΧΤΑ στην κατ' ευφημισμόν παράβαση του Ναυταθλήτικού Ομίλου Κοιλάδας και να διώκουν προσωπικά τον πρόεδρο, ο οποίος δεν έχει κανένα, μα κανένα προσωπικό συμφέρων.

Αν κόπτεστε τόσο πολύ για τις καταπατήσεις του αιγιαλού, ας κοιτάξετε γύρω σας , κύριοι "αρμόδιοι" συρματοπλέγματα παντού, μάντρες, προβλήτες, ιδιωτικά λιμάνια, έχουν κάνει την Ερμιονίδα τσιφλίκι των "μεγάλων"!!!

Σας ενοχλεί η προσπάθεια ενός χωριού, να δημιουργήσει έναν όμιλο για τα παιδιά της, που θα τους διδάξει, να αγαπούν τη θάλασσα και να να την δαμάσουν μέσα από την ιστιοπλοΐα .

Θεοί και δαίμονες έχουν πέσει επάνω στο πρόεδρο και τον κατηγορούν ότι έφτιαξε παράνομα γλίστρα για τα σκαφάκια, η οποία όμως προϋπήρχε, όπως δηλώνουν ΌΛΟΙ στο χωριό και για την οποία, άκουσον, άκουσον έχει χαρτί από την περιφέρεια Πελοποννήσου που εγκρίνει την δημιουργία γλίστρας στο συγκεκριμένο χώρο.

ΈΛΕΟΣ επιτέλους, που θα φτάσουμε;

ΝΤΡΟΠΉ τους, σε όσους φέρνουν τόσα εμπόδια για έναν όμιλο κοινής ωφέλειας.

ΝΤΡΟΠΉ τους, που στερούν από τα παιδιά της Κοιλάδας αυτό που τους ανήκει. Έναν Ναυταθλήτικό Όμιλο στα παιδιά των ψαράδων, ΝΤΡΟΠΉ τους.

Όποια συμφέροντα θέλουν το κλείσουν του ομίλου, να ξέρουν ότι θα βρουν στο πλευρό του προέδρου, όλο το χωριό......

Ας κοπιάσουν......

Έχει και άλλα.......... σε λίγο.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ" ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΕΝΑ "ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ" ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΗΧΘΕΙ...!
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΗΛ. ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΧΩΡΟΙ ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΚΑΦΩΝ, ΠΑΝΙΩΝ, ΣΧΟΙΝΙΩΝ, Κ.Α., ΑΠΟΔΗΤΗΡΙΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ... Κ.Α.)...(?)

ΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.... ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΤΕΛΙΚΑ.... ΧΑΧΑ!
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ, Ο ΔΗΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ.... ΚΟΝΤΑ, ...ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.... ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ....., ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ..., ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ... ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ Κ.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΛΚΟΟΛ,ΟΥΣΙΕΣ, ΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ "ΑΣΧΟΛΙΕΣ"....(!)
ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΙΝΑΛΕ......
ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΤΟΥΣ ΜΛΟΚΑΡΟΥΝ (ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ, ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ... ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ....(!)
ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ, ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΩΡΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ..., ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ...!

ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ, ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΛΗ ΚΑΙ ΜΗ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...., ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΑΠΛΑ "ΣΚΕΦΤΟΥΝ" ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.... ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ..., ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...!!!

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.....!


ΦΙΛΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΓΟΝΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.