Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Ας συμβάλλουμε ενεργά για να παραμείνουν οι παραλίες ανοικτές!!!

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους δημότες του Δήμου Κρανιδίου και των τοπικών διαμερισμάτων, να έχετε τα μάτια σας ορθάνοιχτα για να διατηρήσουμε τις παραλίες ανοιχτές και ελεύθερες για όλους τους πολίτες.( όσες έχουν απομείνει)


Επιτήδειοι ιδιώτες εν μια νυκτί κλείνουν τις παραλίες με συρματοπλέγματα και χαντάκια. Απαγορεύουν ή δυσκολεύουν την πρόσβαση μας στις παραλίες για δικό τους όφελος.

Μην διστάσετε να καταγγείλετε
το κλείσιμο της παραλίας που ενδεχομένως πέσει στην αντίληψή σας ή την δυσκολία που θα αντιμετώπισε όταν θα πάτε σε κάποια παραλία για να κάνετε ο μπάνιο σας.

Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να προστατεύσει τις παραλίες για να έχουν όλοι οι πολίτες ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση σε αυτές.


Επίσης είναι υποχρεωμένος να ανοίξει άμεσα πρόσβαση σε όσες παραλίες δεν είναι εφικτό αυτό εξαιτίας της καταπάτησης από ιδιώτες κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Η ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στις παραλίες , είναι δικαίωμα του κάθε Έλληνα πολίτη.

Ας συμβάλλουμε ενεργά για να παραμείνουν οι παραλίες ανοικτές!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΛΕΊΣΑΝΕ ΟΛΑ ΠΑΠΑ ΘΕΜΗ!!! ΣΕ ΛΊΓΟΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΆΝΙΟ.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ?
ΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Θα καταγγέλλουμε τα πάντα…ό,τι παρανομία πέφτει στην αντίληψη μας. Θα είμαστε αληθινοί και ειλικρινής στα κίνητρα μας, για να ευαισθητοποιήσουμε περισσότερους συμπολίτες μας και κυρίως νέους…..