Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Το νερό του Ανάβαλου στην Ερμιονίδα.

Με πολύ ενδιαφέρον διαβάσαμε το δημοσίευμα της Εφημερίδας "ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ" στο οποίο αναφέρετε η πρόταση του δημάρχου Κρανιδίου, ότι μαζί με την κατασκευή του αγωγού που θα φέρει το νερό του Ανάβαλου στην Ερμιονίδα, να υλοποιηθεί και η χάραξη του δρόμου προς το κέντρο του νομού.


Η οδική σύνδεση της Ερμιονίδας, θα έρθει με τον Ανάβαλο, λέει ο Σφυρής

Ο Ανάβαλος θα φέρει και την παραλιακή οδική σύνδεση του Κρανιδίου με το Ναύπλιο, πιστεύει ο δήμαρχος Κρανιδίου Δημήτρης Σφυρής.

Στην πρόταση του δήμου Κρανιδίου για το πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», ο κος Σφυρής αναφέρεται στον Ανάβαλο, το δίκτυο του οποίου απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από την Ερμιονίδα.

Συνδυάζοντας το δίκτυο του Αναβάλου με το οδικό δίκτυο, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αργολική Ανάπτυξη», ο δήμαρχος Κρανιδίου επισημαίνει:«Σαν δήμαρχος Κρανιδίου κατέθεσα πρόταση για το νερό σύμφωνα με τις δυνατότητες του προγράμματος, τις προτεραιότητες και την επιλεξιμότητα των έργων. Πρόταση για την συνέχιση του έργου του Αναβάλου, τονίζοντας ότι απομένουν 3 χιλιόμετρα από τον Δήμο μας και την Ερμιονίδα που συμπαρασύρει και την χάραξη του δρόμου καθώς και την σύνδεση με τον υπόλοιπο νομό. Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: