Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός στην Κοιλάδα



Kilada Hills Regatta (10-11 Μαΐου, στον Κόλπο της Κοιλάδας)

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης διοργανώνει τον αγώνα KILADA HILLS REGATTA για σκάφη τύπου Laser (Standard, Radial και 4.7), στις 10-11 Μαΐου 2008 στον κόλπο της Κοιλάδας (Δήμος Κρανιδίου).



Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Μάρκου Ποτηριάδη.




2 σχόλια:

sikam είπε...

Νομίζω πώς πατάμε ενα μονοπάτι γεμάτο αγκάθια.Ο νεοσύστατος ναυταθλητικός ομιλος Κοιλάδας γίνεται δούριος ιππος για να προπαγανδιστεί ενα μεγάλο οικονομικό σχέδιο(που με την σειρά του ειναι κομματι ενός ευρυτερου σχεδιασμού πανελλαδικά σε σχέση με τα γήπεδα γκόλφ που συναντα μεγάλες αντιδράσεις και προσφυγές αυτές τις μέρες στο συμβούλιο επικρατείας).Αν η τοπική κοινωνία κατέληξε θετικά στο γήπεδο γκόλφ ας δηλωθεί πρώτα αυτό και μετά ο δρόμος ειναι ανοικτός για συν-εκδηλώσεις μαζί με την εταιρεία
με ολο τον σεβασμό
sikam

π. Θεμιστοκλής Στ. Μπάζος είπε...

Αγαπητέ Μάκη, αυτήν την αίσθηση έχω και εγώ. Ότι δηλαδή όλα γίνονται για να παρουσιάσουν ένα «κοινωνικό πρόσωπο» που θα τους αποφέρει «οφέλη» στο μέλλον. Χρησιμοποιούν τον αθλητισμό και όχι μόνο, αλλά πολλούς άλλους τομείς της κοινωνικής ζωής, για να μεταβάλλουν τις αντιλήψεις των ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας.
Αυτό για μένα είναι προφανές, αλλά δεν γίνεται αντιληπτό από όλους. Νομίζουν ότι κυνηγάμε μάγισσες. Βέβαια δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια σε τέτοιες διοργανώσεις γιατί θα κατηγορηθούμε εμπαθείς με απώτερους σκοπούς.
Τους αγκαλιάζουμε, συμμετέχουμε και επαγρυπνούμε, ποιο εύκολα συνεισφέρεις σε ένα αγώνα όταν έχεις αποδείξει ότι σε ενδιαφέρει το καλό του τόπου σου, παρά αποστασιοποιούμενος από όλα με το πρόσχημα την καταστροφολογίας. Κρατάμε τα θετικά και αγωνιζόμαστε να μην επικρατήσουν τα αρνητικά.

Σε ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σου.

Το θέμα του γκολφ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ θα με απασχολήσει στο μέλλον πολύ περισσότερο με σχετικές αναρτήσεις.