Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Εμπρός λοιπόν Έλληνα ραγιά, Έλληνα σκλάβε, δούλευε καί μή μιλάς!Γράφει ο Μητροπολίτης  Καλαβρύτων και  Αιγιαλείας  Αμβρόσιος.

Από το Δελτίο Τύπου της ΔΙΣ πληροφορηθήκαμε, ότι ο ανεκδιήγητος Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σηφουνάκης, με Νόμο που προώθησε στη Βουλή μιά νύκτα, απαλλάσσει πλέον τούς Μουσουλμάνους της Θράκης από τό πρόστιμο για τα αυθαίρετα σε ποσοστό 80%! Να το σχετικό απόσπασμα από τό Δελτίο Τύπου της Ιεράς Συνόδου: 
  ".......Επίσης ανεγνώσθη έγγραφο των τεσσάρων Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών της Θράκης, το οποίον απευθύνεται προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβερνήσεως επί του ζητήματος της τροπολογίας του Αναπληρωτού Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής, δια της οποίας τα αυθαίρετα περιουσιακά στοιχεία της μουσουλμανικής μειονότητος δέχονται μείωση επί του επιβαλλόμενου προστίμου σε ποσοστό ογδόντα τοις εκατό (80%).  Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να αποσταλεί έγγραφο στο αρμόδιο Υπουργείο ζητώντας να μην υφίσταται διάκριση στην μεταχείριση Χριστιανών και Μουσουλμάνων".
Διερευνώντες περισσότερο τό ζήτημα διαπιστώσαμε, ότι οι τέσσαρες Ορθόδοξοι Μητροπολίτες της Θράκης μέ κοινό έγγραφό τους προέβησαν σε κοινή διαμαρτυρία  πρός τόν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το οποίο  και σας παραθέτουμε παρακάτω.
Στον ανοικτίρμονα (άραγε και Τουρκόφιλο ή προστάτη των Μουσουλμάνων;) Υπουργό κ. Σηφουνάκη, ο οποίος  μισεί όχι  μόνον τόν Ορθόδοξο Κληρικό, αλλά και τον Έλληνα πολίτη και ο οποίος σήμερα-αύριο τελειώνει τη θητεία του στον υψηλό αυτό θώκο, οι Αρχιερείς απευθύνουν αμείλικτα ερωτήματα.
Εάν αυτή η τροπολογία βρει εφαρμογήτότε χάνεται κάθε αίσθηση ισονομίας και ισοπολιτείαςΣεμία εποχή που η κομματοκρατία καταβαράθρωσε την υπόληψη του έλληνα και βύθισε τηνοικονομία στα τάρταρα και τον λαό σε ολοένα και διογκούμενη εξαθλίωση αντί για πολιτικέςδικαιοσύνης και αλληλεγγύης οι κρατούντεςπερνούν νομοσχέδια που παγιώνουν το αίσθημα τηςαδικίαςμη αναλογιζόμενοι τις συνέπειεςκαι μάλιστα σε μία ευαίσθητη και ακριτική περιοχήόπως ηΘράκη μας".
Επιπροσθέτως πληροφορoύμεθα, ότι ο Σεβ. Μητροπολίτης Κομοτηνής κ. Δαμασκηνός από τις 26 Απριλίου 2012 κήρυξε την Μητρόπολή του ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!! και έκλεισε τα Γραφεία της. 
Και τώρα ο δικός μας επίλογος.
Ο κ. Σηφουνάκης είναι απαράδεκτος, επειδή με την τροπολογία του αδικεί τους 'Ελληνες πολίτες όχι μόν της περιοχής, αλλά και ολόκληρης της Χώρας!
Οι Μουσουλμάνοι λοιπόν της Ελλάδος είναι οι προνομιούχοι! Εμπρός λοιπόν Έλληνα ραγιά, Έλληνα σκλάβε, δούλευε καί μή μιλάς! Κορόϊδο ραγιά δούλευε, "σκάσε καί πλήρωνε"!, όπως θα σου έλεγε ο κ. Σηφουνάκης άν ήσουνα μπροστά του!   Την ένδοξη και ηρωϊκή Ελλάδα μας την καταντήσανε Μπανανία! 
  Αίγιον, 5 Μαΐου 2012
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
ΣΗΜ. Ας μη σπεύσουν οι διάφοροι κατήγοροί μας να μας κατηγορήσουνότι πολιτικολογούμε! Καταγράφουμε την πραγματικότητα, σχολιάζουμε την επικαιρότητα καί γράφουμε θαρραλέα την άποψή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: