Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Κοινωνικό παντοπωλείο της Ιερά Μητρόπολις Μαντινείας και Κυνουρίας

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ι Σ

Η Ιερά Μητρόπολις Μαντινείας και Κυνουρίας ευρίσκεται στην ευχάριστο θέσι να ανακοινώσῃ προς το θεοφιλές και φιλάνθρωπο ποίμνιό της, ότι την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012, μετά το πέρας του Κατανυκτικού Εσπερινού, ο οποίος θα τελεσθή στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως και περί ώραν 7:30 βραδυνήν, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ μαζί με τους Κληρικούς της Ιεράς μας Μητροπόλεως, θα τελέσῃ την Ακολουθίαν του Αγιασμού για την έναρξι του Φιλανθρωπικού Προγράμματος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ», κίνησις η οποία θα.....
στεγάζεται κάτωθεν του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, επί της οδού Κύπρου 6 και έχει σκοπό την στήριξι των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας με τρόφιμα, ρουχισμό και κάθε άλλου είδους προσφορά που θα προσφέρουν τόσον η Εκκλησία όσον και οι συμπολίτες μας.
Σας περιμένουμε όλους σε αυτήν την αρχή του νέου Φιλανθρωπικού μας έργου να μας τιμήσετε με την παρουσία Σας και να μας συνδράμετε με το περίσσευμα της αγάπης σας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια: