Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Α ρε νεοέλληνα πως μας κατάντησαν...Ο Νότης Μαριάς ανέφερε ότι μεθοδεύεται η υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης και η επιβολή νέου Μνημονίου μέχρι το 2050. "Η τρόικα και οι δυνάμεις της νέας εξάρτησης προχωρούν ολοταχώς στην εμπέδωση της ξένης κατοχής, στη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας και των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών και στην επιβολή μισθών και συντάξεων πείνας στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα" - είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, τονίζοντας ότι:

- Επιβάλλουν αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους  με εφαρμοστέο δίκαιο το αγγλικό δίκαιο που διασφαλίζει τους δανειστές και βλάπτει την πατρίδα μας.
- Προχωρούν σε αναγκαστικό κούρεμα των ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων με αποτέλεσμα να μειωθούν κι΄ άλλο οι συντάξεις και το εφάπαξ.
- Μεθοδεύουν την απόλυση χιλιάδων υπαλλήλων του δημοσίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με τη σκληρή λιτότητα επιβάλλουν οικονομική ασφυξία στην αγορά.
- Οδηγούν εκατομμύρια συμπολίτες μας στην ανεργία, τους νέους μας στην αναγκαστική μετανάστευση και τους ελεύθερους επαγγελματίες στα λουκέτα.
- Επιβάλλουν δεκάδες φόρους και χαράτσια.
- Διαλύουν το κοινωνικό κράτος, το σύστημα υγείας και την εκπαίδευση.
- Πτωχεύουν καθημερινά τον ίδιο το λαό μας και οδηγούν χιλιάδες συμπολίτες μας στην ανέχεια και στα συσσίτια.
- Καθημερινά καταρρακώνουν την περηφάνια και την αξιοπρέπεια όλων μας.  

Ο κ.Μαριάς προανήγγειλε "κατήφορο χωρίς τέλος", κάνοντας λόγο για ακόμη πιο βίαιη συνέχεια ενόψει της υπογραφής της νέας δανειακής σύμβασης. Τόνισε ότι η πολιτική αυτή θα συνεχιστεί για πολλές δεκαετίες, καθώς η Ελλάδα έχει πλέον μετατραπεί σε προτεκτοράτο της τρόικας.  

 cretalive
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: