Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Δημοψήφισμα στην Ερμιονίδα

Αναδημοσιεύω από το ιστολόγιο Οικολογική Εναλλακτική Πρωτοβουλία Ερμιονίδας το παρακάτω πολύ σοβαρό θέμα:

Μπειτε και ψηφιστε Αυτο το ιστολογιο ξεκινα μια δικτυακη ψηφοφορια σχετικα με τον χωρο της πρωην ΔΕΠΟΣ

Οσοι και οσες θελετε βαλτε το δημοψηφισμα στα ιστολογια σας.
Ξεκινα με δικη μου πρωτοβουλια αλλα πιστευω πως μας αφορα ολους.
Οι μερες περνουν και ο πλειστηριασμος θα γινει συντομα.
Μεχρι στιγμης εχουν υπογραψει δεκα πολιτες- σες

Ο πλειστηριασμός έχει ορισθεί να πραγματοποιηθεί την 29η Σεπτεμβρίου 2010, ημέρα Τετάρτη, στο Ειρηνοδικείο Μάσσητος – Κρανιδίου

Και η υπογραφη σας ειναι ενας ακομα τροπος πιεσης για να περασει ο χωρος της πρωην ΔΕΠΟΣ στην ιδιοκτησια του Δημου Ερμιονιδας.

Τα αποτελεσματα του δημοψηφισματος θα σταλουν στο ΥΠΕΚΑ και οπου αλλου χρειαζεται για να υπαρχει το ζητουμενο αποτελεσμα.

Και μην ξεχνατε τους τσιγγανους. Η απομακρυνση τους πρεπει να γινει με την μεταφορα τους σε χωρους με ανθρωπινες συνθηκες ζωης με την συναινεση τους και οχι με την βια.
http://www.gopetition.com/petition/38517.html

Εμείς οι πολίτες και πολίτισες του Καλικρατικού Δήμου Ερμιονίδας απαιτούμε να περασει στην ιδιοκτησία του Δήμου ο χώρος της πρώην ΔΕΠΟΣ πανω απο τον οικισμό Πόρτο Χελίου.


Είμαστε αντίθετοι σε καθε σκέψη γιά πώληση σε ιδιώτες γιά οποιονδήποτε λόγο της έκτασης οπως και για χτίσιμο σπιτιών η κτιρίων.


Ζητάμε να γίνουν στην περιοχή δημοτικοί χώροι άθλησης ψυχαγωγίας και μόρφωσης θέατρο καθως και χώροι πρασίνου για την εξυπηρέτηση των αναγκών κατοικων και επισκεπτών της επαρχίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: