Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Για ποια Δημοκρατία, για ποια πολυφωνία, για ποια ελευθερία κόπτονται οι δημοσιογράφοι;

Διαβάστε το παρακάτω και θα καταλάβετε...


Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου παρακολουθούσα την πρωινή εκπομπή του Mega.

Σε κάποια στιγμή ακούω κάποιο μοναχό (Ιωαννίκιος) να κατηγορεί τον γέροντα Εφραίμ , να μιλά για σουίτες , για επαύλεις του Καρόλου στο Βατοπαίδι κ.λ.π .
Πήρα τηλέφωνο στο κανάλι στην Ελλάδα για να παρέμβω…

Μου απάντησε μια κοπέλα που στην αρχή ήταν ευγενική. Μόλις της είπα το λόγο της παρέμβασης μου, για τα ανήκουστα πράγματα που έλεγε ο μοναχός, για τα ψεύδη, άλλαξε ύφος. Δεν με άφηνε να μιλήσω. Μου έλεγε ότι εγώ θέλω να συγκαλύψω τα γεγονότα.

Στο τέλος μου έκλεισε και το τηλέφωνο χωρίς να προλάβω να πω κάτι άλλο.Ακολούθως αυτά που ήθελα να πω τα έγραψα σε email και τα έστειλα με την ελπίδα ότι θα τα διάβαζαν ζωντανά οι δημοσιογράφοι .Ούτε αυτό έγινε.Αν όμως παρέμβαινα για να αποκαλύψω δήθεν σκάνδαλα στο Βατοπαίδι θα μου έδιναν το λόγο ευχαρίστως. Αυτή είναι η δημοκρατία που επικρατεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σωστά έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ότι θα έρθουν εποχές που θα βάλουμε τον σατανά στο σπίτι μας και θα μας μιλάει κιόλας.


Νέαρχος Παναγή

Οδοντίατρος - ΟρθοδοντικόςΛεμεσός

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Διαβάστε σήμερα στο ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΕΖΑ TV:

======================
ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ TV. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΑΚΟΥΣ;;; (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ)
======================

ΠΡΕΠΕΙ να το διαδώσετε!!!!!

preza-tv.blogspot.com

KAI ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ:

prezatv2@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

ειναι οντως φασιστικο να θελουν απλα να συμφωνησεις μαζι τους...είτε εχθρεύονται τον Ηγούμενο είτε είναι υπέρ του!ας αφησουμε να διερευνηθούν τα θέματα και τότε νηφάλια θα τοποθετηθούμε!καλες υπομονές στα πολλά και περίεργα που ακούμε!