Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Κέντρο Νεότητας Κρανιδίου. Ένα πραγματικό στολίδι για το Κρανίδι




Το Σάββατο 17η Νοεμβρίου ε.έ και ώρα 17.30΄μ.μ πραγματοποιήθηκαν εν Κρανιδίω τα εγκαίνια του ανακαινισθέντος Πνευματικού Κέντρου.
Την πρωτοβουλία δια την ανακαίνιση του εν λόγω Κέντρου Νεότητος είχε ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι. Μητροπολιτικού Ναού Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου Αρχιμ. π. Χριστοφόρος Καραβίας και τα μέλη αυτού.
Τα εγκαίνια ετέλεσε ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ.κ ΕΦΡΑΙΜ, τη συμμετοχή του Γ.Α.Ε π. Ακινδύνου Δαρδανού, κληρικών της περιοχής, τη παρουσία του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Δημητρίου Καμιζή, των λοιπών αρχών της πόλεως, καθώς και με την συμμετοχή πλήθους γονέων και παιδιών.
Μετά την τέλεση του αγιασμού υπό του Σεβασμιωτάτου ομίλησε ο Πανοσ. Αρχιμ. π. Χριστοφόρος Καραβίας και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την «ευλογία» που έδωσε προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα, τους χορηγούς, τους συνεργάτας, τους εθελοντάς, τα παιδιά κ.λπ.
Ακολούθησε επαινετική προσλαλιά του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Δ. Καμιζή και η εμπνευσμένη επίκαιρη ομιλία του Σεβασμιωτάτου.
Ας σημειωθεί ότι το Κέντρο Νεότητος Κρανιδίου διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό με Η/Υ, παιχνίδια, βιβλιοθήκη και άλλους όμορφους χώρους όπου οι νέοι του Κρανιδίου θα έχουν την δυνατότητα να τους απολαμβάνουν κάτω από την πνευματική καθοδήγηση του υπευθύνου του Κέντρου Νεότητος δραστηρίου και εναρέτου κληρικού π. Χριστοφόρου Καραβία.
Θερμά συγχαρητήρια! 

Περισσότερα εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: