Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΕΑΡΟΥ ΤΥΝΗΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ

ΠΗΓΗ


Η Αιγυπτιακή τηλεόραση προσφάτως παρουσίασε στην παγκόσμια κοινότητα ένα τρομακτικό, αποτρόπαιο και τραγικό video αποκεφαλισμού δια μαχαίρας νεαρού Τυνησίου Χριστιανού από φανατικούς κουκουλοφόρους ισλαμιστές που αφιονισμένα διάβαζαν εδάφια του Κορανίου πράττοντας το εγκληματικό τους ανοσιούργημα. Το αποτρόπαιο αυτό γεγονός έγινε στην άλλοτε κοσμοπολίτικη Τυνησία που φρόντισαν οι λεγόμενες Δημοκρατικές δυνάμεις της Δύσης ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία και Σία να γκρεμίσουν στην αγκαλιά του φονταμενταλιστικού Ισλάμ που με το πρόσχημα της δήθεν Αραβικής Άνοιξης, επιχειρεί την επανίδρυση του Χαλιφάτου.

Την ίδια αμετανόητη πρακτική άλλωστε επιδεικνύουν οι συγκεκριμένοι διατάκτες του διεθνισμού και στην περίπτωση της πολύπαθης Συρίας όπου επιμελώς αποκρύπτουν ότι διεξάγεται ενδοϊσλαμικός θρησκευτικός πόλεμος μεταξύ των αλεβίδων που κυβερνούν και που ανήκουν στο σιϊτικό μετριοπαθές Ισλάμ και των εξτρεμιστών Σουνιτών που αποτελούν την πλειονοψηφία της χώρας οι οποίοι εξοπλίζονται αφειδώς από το Σουνιτικό κατεστημένο του Αραβικού Συνδέσμου και το διεθνιστικό κατεστημένο της Δύσης με προφανή στόχο την ενσωμάτωση και της Συρίας στο «ποθητό» Χαλιφάτο.

Δημοσιοποιούμε το φρικώδες video του αποκεφαλισμού του νέου μάρτυρος της Χριστιανικής πίστεως και το παραδίδομε σε μαρτύριο και μαρτυρία όλων των υγιειώς σκεπτομένων συνανθρώπων μας και δηλώνουμε ότι γονυπετείς και ένδακρεις προσκυνούμε και ασπαζόμεθα νοερώς το μαρτυρικό νεανικό λείψανο και τα τίμια και άχραντα αίματα του ανωνύμου νεομάρτυρος του 2012 (http://www.briefingnews.gr/international/item/%2026372-apokefalian-ne).

Έκθαμβοι και μετ’ αφάτου συγκινήσεως κατορθώσαμε να παρακολουθήσωμε το φρικτό μαρτύριο του νεαρού Τυνησίου Χριστιανού μάρτυρος διαπιστώνοντες αυτά που διαβάζουμε στα μαρτυρολόγια να σφαγιάζεται «ως αμνός άμωμος εναντίον του κείροντος αυτόν άφωνος, ουκ ανοίγει το στόμα αυτού», να μην ταράσσεται το σώμα από τον αποκεφαλισμό, να μην αλλοιώνεται η μορφή και το πρόσωπο, να διατηρεί υπερκόσμια γαλήνη, ειρήνη και βεβαιότητα. Το γεγονός μας υπενθύμισε εντόνως και την ομοία μαρτυρική σφαγή του Αγίου ενδόξου Ρώσου νεομάρτυρος Ευγενίου (Ροντιόνωφ), 19 ετών τον οποίον Τσετσένοι Ισλαμιστές αποκεφάλισαν το 1996 γιατί αρνήθηκε να αφαιρέσει τον σταυρό που έφερε επάνω του (βλ.http://www.youtube.com/watch?v= iF_B0y-qNhA).

Τίθεται το ερώτημα τα ανθρωπόμορφα τέρατα που διαπράττουν αυτά τα εγκλήματα ευθύνονται για τα ανοσιουργήματά τους; Η απλοϊκή απάντησις ναι, αλλοιώνει πλήρως την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι για την κτηνώδη διαστροφή των ανθρώπων αυτών ευθύνεται η κατασκευασμένη από μίσος και κακότητα θρησκευτική τους παραδοχή. Αυτή τους εμπνέει διαχρονικά όπως αποδεικνύεται και όχι για τους χρόνους εκείνους, μέσα από τις σούρες του Κορανίου «(Η μετάνοια 9:5) «Όταν παρέλθωσι οι ιεροί μήνες τότε φονεύετε τους πολυθεϊστάς όπου αν συναντήσητε, ζωγρείτε πολιορκούντες και ενεδρεύοντες αυτούς», καθώς και με τη σούρα (Ο Μωάμεθ 47:4-10) «Οπόταν συναντάτε τους απίστους φονεύετε και κατασφάζετε, συγκρατούντες στερρώς τα δεσμά του αιχμαλώτου.

Μετά δε την κατάπαυση της μάχης άφετε εαυτόν ελεύθερον η ανταλλάξατε αντί λύτρων. Πράττετε ούτως εάν εβούλετο ο Θεός θα εθριάμβευε ο ίδιος επ’ αυτών αλλά υποβάλλει υμάς εις τον πόλεμον δια να δοκιμάσει τους μεν δια των δε. Ο Θεός δεν θα απωλέση τα έργα των πεσόντων εν τη μάχη υπέρ πίστεως. Θα εισαγάγη αυτούς εις τον Παράδεισον ον ήδη υπέδειξεν αυτοίς. Όσοι πιστοί εάν συνδράμετε τον Θεόν εις την μάχην Αυτού κατά των απίστων και ο Θεός θα συνδράμει υμάς κατευθύνων τα υμέτερα διαβήματα» (Πρβλ. σούρες Τα Λάφυρα 8:73,76. Ο Σίδηρος 57:10), ως και με τη σούρα (Η Βους, 2:189) «Μάχεσθε μέχρις ότου αποσοβηθή αφ’ υμών ο κίνδυνος του πειρασμού, και όταν δεν υπάρχη άλλη λατρεία ειμή η του μόνου Θεού.

Αν οι εχθροί θέσωσι τέρμα εις τας πράξεις αυτών, τότε ας παύσωσι αι εχθροπραξίαι, εκτός αν πρόκειται περί ασεβών», που με πάθος διαβάζουν την φρικτή διαστροφή ότι με αυτόν τον τρόπο δήθεν ευαρεστείται ο Πανάγιος Θεός ο από άπειρη αγάπη κατασκευάσας τα σύμπαντα εκ του μηδενός. Τυφλωμένοι από τα ψεύδη του θρησκευτικού τους συστήματος που στόχο έχει την δια πυρός και σιδήρου επικράτηση και κατάκτηση των λαών, δεν βλέπουν οι δύστυχοι την ομορφιά του κόσμου, την γλυκήτητα των ανθέων, την απίθανη ωραιότητα των γαλαξιακών σχηματισμών, την υπέροχη έκφραση αρμονίας των ωκεανών, των δασών, των ποταμών, της κτίσεως γενικότερα. Είναι εξόχως τραγικό να πιστεύουν ότι ο Δημιουργός αυτής της ωραιότητος, ο Θεός της Διαθήκης που δεν θέλησε την θυσία του Ισαάκ αλλά την αντικατέστησε με ερίφιο, να απαιτεί και να αποδέχεται ευάρεστα την σφαγή νέων ανθρώπων. Βέβαια στην μαρτυρική μας χώρα οφείλουμε την ορθόδοξη και ελληνική αυτοσυνειδησία μας στις χιλιάδες νεαρών αγοριών και κοριτσιών που στα πέντε μαύρα ατέλειωτα εκατόχρονα της Ισλαμικής σκλαβιάς σφαγιάσθησαν για την εις Χριστόν πίστι και ενδυνάμωσαν την φλόγα της ελευθερίας.

Στα πλαίσια του Ισλαμικού φονταμενταλισμού όπως ευθαρσώς κατήγγειλε ο έγκριτος και δυναμικός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλας στο πολυσήμαντο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ το Ιρανικό Πρακτορείο ειδήσεων καθώς και δεκάδες Τουρκικά και διεθνή ΜΜΕ σκορπώντας ενθουσιασμό στους απανταχού Μουσουλμάνους διεκήρυξαν ότι:«Η Άγκυρα ανακάλυψε το επωνομαζόμενο “Ευαγγέλιο του Βαρνάβα”», «που θα γκρεμίσει τον Χριστιανισμό και θα επιφέρει παγκόσμια ανατροπή ισορροπιών και που θα διαλύσει τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίστηκε η Χριστιανική Εκκλησία»

Ο Τούρκος υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Ερτουγκρούλ Γκιουνάϊ είπε ότι η Τουρκία έχει στην κατοχή της ένα χαμένο αντίγραφο της Βίβλου ηλικίας 1500 ετών γραμμένο με χρυσόσκονη πάνω σε δέρμα στα Αραμαϊκά. Τα τουρκικά ΜΜΕ και πληθώρα ακαδημαϊκών θριαμβολογούν υποστηρίζοντας ότι «η βίβλος» που ανεκάλυψαν είναι το «Ευαγγέλιο του Βαρνάβα» «η μεγαλύτερη και σημαντικότερη ανακάλυψη της παγκόσμιας ιστορίας». Το συγκεκριμένο μεταφέρθηκε στο Μουσείο Εθνογραφίας της Άγκυρας και πρόκειται να εκτεθή. Θριαμβολογούν ότι με το κείμενο αυτό αποδεικνύεται δήθεν ότι το Ισλάμ είναι η μόνη «παγκόσμια θρησκεία», ότι «στο απόκρυφο αυτό κείμενο», όπως λένε οι Μουσουλμάνοι, «ο μαθητής του Χριστού Βαρνάβας αποκαλύπτει πως ο Χριστός ήταν απλός προφήτης και όχι υιός του Θεού, πρόδρομος του ενός και μοναδικού Προφήτη Μωάμεθ».

Το πόσο φαιδρό και ανόητο και γελοίο είναι το συγκεκριμένο θέμα παρέλκει να πει κανείς γιατί τέτοιο κείμενο του αγίου Αποστόλου Βαρνάβα που έζησε τον Α  αἰ. μ.Χ. και που συμμετείχε ενεργά στην δημιουργία της πρώτης Χριστιανικής Εκκλησίας και δικαίως συγκαταριθμείται μεταξύ των Ο  Ἀποστόλων (Πραξ. 4:36) και που ονομάζετο Ιωσής και απεκλήθη υπό των δώδεκα Αποστόλων Βαρνάβας, ως «Υιός παρακλήσεως», στενός συνεργάτης του Αποστόλου των Εθνών Παύλου στην Αποστολική του περιοδεία σε Αντιόχεια, Λύστρα, Ιόνιο, Δέρβη κλπ, που μετείχε στην Αποστολική Σύνοδο των Ιεροσολύμων περί της περιτομής και ανέλαβε με τον Απόστολο Παύλο να μεταφέρει τις αποφάσεις της στους εξ Εθνών Χριστιανούς, που έγινε πρώτος Επίσκοπος Κύπρου και θανατώθηκε με λιθοβολισμό από τους διώκτες του ειδωλολάτρες, ουδέποτε συνεγράφη από τον ίδιο, διότι θα το εγνώριζε αυτό η πρώτη Εκκλησία και στην υποθετική περίπτωση που είχε το περιεχόμενο που αναφέρουν οι Μουσουλμάνοι χαλκευτές και δήθεν «ερευνηταί» θα επιχειρείτο τουλάχιστον αντίκρουση που θα είχε καταγραφεί σε κάποιο κείμενο η αναφορά, αντιρρητικά τουλάχιστον και πολεμικά κατά του δήθεν «Αποστόλου και μάρτυρος», ο οποίος πράγματι κατά τις πηγές μαρτύρησε ως Χριστιανός Επίσκοπος και Απόστολος στην Κύπρο, και ασφαλώς όχι υπερασπιζόμενος ένα ψέμμα και μία απάτη που ο ίδος μάλιστα είχε αποκαλύψει. Παραδόξως όμως για τους «αγαπητούς» Μουσουλμάνους σε κανένα κείμενο των πρώτων αιώνων της Χριστιανοσύνης η των Απολογητών Πατέρων δεν υφίσταται η παραμική νύξις τέτοιου θέματος. Είναι επομένως πασίδηλο λογικώς και επιστημονικώς ότι προκείται περί γελοίας κατασκευής όπως τα άλλα δήθεν «απόκρυφα» του Σιωνιστικού μπλογκ «Ευαγγέλιο Ιούδα», «Ευαγγέλιο Μαγδαληνής», «Ευαγγέλιο Θωμά», και ουκ έστιν αριθμός.   

Το κρίσιμο ερώτημα που δεν μπορεί να απαντήσει ο δύστυχος Ισλαμισμός είναι το ακόλουθο: Ποίος λέγει την αλήθειαν; Ο Ιησούς Χριστός, ο Θεάνθρωπος, που εγεννήθη στον κόσμον αυτόν υπερφυσικώς, δια του Πνεύματος του Θεού και όχι κατά την φυσικήν οδόν των ανθρώπων όπως αποδέχεται και διακηρύσσει πλήρως και ο Μωάμεθ στο Κοράνιόν του, και του οποίου Ιησού Χριστού το κήρυγμα αποτελεί συμπλήρωσιν και ολοκλήρωσιν της εις τους Προφήτας της Παλαιάς Διαθήκης γενομένης υπό του Θεού Αποκαλύψεως, ο δε Λόγος Του και η Ανάστασίς Του μας δίδεται αψευδής δια των με τον θάνατο τους μαρτυρησάντων την Αλήθειαν η ο λόγος και οι πεποιθήσεις ενός κοινού ανθρώπου του Άραβα εμπόρου Μωάμεθ υιού του Αμπνταλάχ και της Άμινα Μπιντ Ουαχάμπ, που έζησε εξακόσια χρόνια μετά τον Ιησούν Χριστόν και που γεννήθηκε όπως όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται κατά φύσιν και που ανατρέπουν πλήρως και ουσιαστικώς όλον το περιεχόμενον της αποκαλύψεως του Θεού δια των προφητών και του ενσαρκωθέντος, σταυρωθέντος και αναστάντος Υιού Του, Κυρίου ημών Ιησού Χριστού;

Όταν ληφθή επιπροσθέτως ότι ο Μωάμεθ υπ’ ουδενός επροφητεύθη διότι ο ισχυρισμός του στη σούρα του Κορανίου (Πολεμική παράταξη 61:6) «Ο δε Ιησούς Υιός της Μαριάμ είπε προς τον λαόν αυτού Ω υιοί Ισραήλ εγώ ειμί Απόστολος του Θεού πεμφθείς προς υμάς όπως κυρώσω την προ εμού αποσταλείσαν Πεντάτευχον και ευαγγελίσωμαι υμίν την έλευσιν ετέρου Αποστόλου μετ’ εμέ ου το όνομα Αχμέτ» καθώς και η θέσις των Μουσουλμάνων ερμηνευτών ότι δήθεν στο Ευαγγελικό εδάφιο Ιω. 16, 7 «Εάν μη απέλθω ο Παράκλητος ουκ ελεύσεται προς υμάς, εάν δε πορευθώ πέμψω αυτόν προς υμάς» υπήρχε αρχικά η λέξις περικλυτός και όχι Παράκλητος η οποία σημαίνει ένδοξος και είναι συνώνυμος της κορανικής λέξεως Αχμέτ είναι εντελώς ανάξια αντικρούσεως διότι προσκρούουν στην επί έξι αιώνες μέχρι της εμφανίσεως της δήθεν «αποκαλύψεως» του Κορανίου, χριστιανική πίστη, Οικουμενικές Συνόδους, θεολογία, συγγραφική δραστηριότητα, παγχριστιανική πεποίθηση και επιστήμη και μάλιστα στην κοινή λογική διότι είναι εντελώς αδιανόητο να ανέμενε ο Θεός έξι ολοκλήρους αιώνες από την υπερφυσική ενσάρκωση, δράση και παρουσία του Μεσσίου και ανάληψή του στους ουρανούς για να αποστείλει την δήθεν σφραγίδα πάντων των προφητών δηλαδή τον κοινόν άνθρωπον Μωάμεθ. Αντιθέτως ο αληθινός Παράκλητος, το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, το Πανάγιον Πνεύμα επεφοίτησε πενήντα μέρες μετά την Ανάσταση του Χριστού και δέκα μετά την ανάληψη Του στους μαθητάς και Αποστόλους Του ιδρύοντας την Εκκλησία Του που είναι το σώμα Του με εκείνον κεφαλή, ενδυναμώνοντας τους κρυβομένους και τρομοκρατημένους μαθητάς του Χριστού για να κηρύξουν σε όλο τον κόσμο το Ευαγγέλιο της υιοθεσίας του ανθρώπου από το Θεό Πατέρα και να αδιαφορήσουν για την προσωπική τους τύχη και για τα τρομακτικά βάσανα και τελικά τον μαρτυρικό και επώδυνο θάνατο, που θα «κέρδιζαν» από όλη αυτή την πνευματική προσπάθεια.

Όταν ληφθή επίσης υπ’ όψιν ότι ο Μωάμεθ κατά τα ανωτέρω επέβαλε την θρησκεία του με την βία, τον θάνατο και την εξουσία όπως περίτρανα αποδεικνύεται και σήμερα και το κυριώτερον εάν ήσαν αληθείς οι δήθεν αποκαλύψεις που εγένοντο σε αυτόν από τον φερομένον σαν αρχάγγελον Γαβριήλ, θα έπρεπε ο Θεός να είναι εντελώς παράφρων, εφ’ όσον άλλα εκήρυσε και απεκάλυπτε επί αιώνες στο ανθρώπινον γένος και εξακόσια χρόνια μετά την τελευταίαν του αποκάλυψιν «μετέβαλε γνώμην» και άλλαξε ριζηδόν την περί του Εαυτού του γνωστοποίηση. Επειδή όμως αυτό είναι βλασφημία και ύβρις κατά του αληθινού Θεού, ο οποίος όπως το μεγαλειώδες σύμπαν, «το έργον των χειρών Του» αποδεικνύει με την υπερμαθηματικήν ακρίβειαν των δισεκατομμυρίων γαλαξιακών σχηματισμών είναι η πανσοφία, είναι η απόλυτος αλήθεια, είναι η απόλυτος αγάπη, λογικώς  είναι εντελώς  αδύνατον να έχει συμβεί και κατά λογική ακολουθία το συμπέρασμα που εξάγεται ευχερώς είναι, ότι ο κοινός άνθρωπος Μωάμεθ διεμόρφωσε εξακόσια χρόνια μετά την ολοκλήρωση της Θείας Αποκαλύψεως εξ ιδίας πρωτοβουλίας, σκέψεως και αντιλήψεως το θρησκευτικό του σύστημα που αποτελεί συμπίλημα αρχαίων αραβικών θρησκευτικών δοξασιών ιουδαϊκών και χριστιανικών αντιλήψεων και το χρησιμοποίησε για να συνενώσει τις Αραβικές φυλές της εποχής του και για να δημιουργήσει το θεοκρατικό, ηγεμονικό του καθεστώς, κατακτώντας την εξουσία και δημιουργώντας κράτος.

Ως εκ τούτων ο Ισλαμισμός αποτελεί βαθυτάτη πλάνη και η θρησκευτική παραδοχή αυτού δεν αποτελεί αποκάλυψη του ζώντος Θεού αλλά ανθρωποπαθές κατασκεύασμα που ουδεμία σχέση έχει με την αλήθεια του αποκαλυφθέντος στην Παλαιά Διαθήκη Δημιουργού του σύμπαντος κόσμου Ενός και μοναδικού Τρισυποστάτου Θεού, στους γενάρχες του εβραϊκού έθνους Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ και εξαιρέτως στον Προφήτη Μωϋσή και κατά την Καινή Διαθήκη ενσαρκωθέντος εν τω προσώπω του Λόγου Αυτού σε εκπλήρωση των ανά τους αιώνας προφητειών για την σωτηρία του κόσμου. Επομένως όσα ψευδοκείμενα και αν κατασκευάσουν και όσους μάρτυρες Χριστού και αν αποκεφαλίσουν σαν όργανα του Διαβόλου την αλήθεια του ενός και μόνου Θεού του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος ποτέ δεν θα μπορέσουν να απομειώσουν και να συσκοτίσουν.
Ο  Μ Η Τ Ρ Ο Π Ο Λ Ι Τ Η Σ
+ ο Πειραιώς  Σ Ε Ρ Α Φ Ε Ι Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: