Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ο δρόμος είναι ανηφορικός και δύσκολος γι αυτούς που θέλουν πραγματικά να προσφέρουν για το κοινό καλό.



Συγχαίρουμε τον Δημήτρη Καμιζή  για  την εκλογή του στην θέση του Δημάρχου Ερμιονίδας και τους δημοτικούς συμβούλους  των τριών παρατάξεων που θα απαρτίζουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας καθώς και τα εκλεγμένα μέλη των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων του νέου Δήμου.




Ευχόμαστε όλοι οι προαναφερόμενοι να αντιληφθούν το βάρος των ευθυνών που επωμίστηκαν  από την ψήφο των πολιτών και να  πράξουν άμεσα και στοχευμένα ότι χρειάζεται  για την αναβάθμιση του νέου Δήμου ξεκινώντας από τα καθημερινά, απλά και ουσιαστικά προβλήματα μας.


Για μια ακόμα φορά στην εκλογή των προσώπων  θριάμβευσαν οι "μηχανισμοί" οι οποίοι κινούμενοι από ιδιοτελή συμφέροντα ανέδειξαν τους "δικούς τους".


Δεν φταίνε όμως μόνο οι "μηχανισμοί". Αυτοί βρήκαν πρόσφορο έδαφος στους πολίτες, που για να επιτύχουν  προσωπικά και ιδιωτικά οφέλη "πουλούν" την ψήφο τους σε κάθε επιτήδειο "πραματευτή" που θα τους τάζει τα περισσότερα.

Πόσο άραγε στοιχίζει ΄μια ψήφος; Πόσος ξεπεσμός αλήθεια  για τον πολίτη   να ανταλλάσσει την ψήφο του με μια προσωπική εκδούλευση. Και πόσο ξεφτίλα για τον πολιτικό να πληρώνει την ψήφο των πολιτών με υποσχέσεις και ταξίματα;

Πως θα προχωρήσει αυτός ο τόπος μπροστά, όταν μετά τις εκλογές θα πρέπει ο καθένας να "εξοφλήσει" τα "χρωστούμενα" στον άλλο;


Και πως να "χτίσεις" καινούριο σπίτι με παλιά και σαθρά υλικά;


Όσο καλός και αν είναι ο "μάστορας" δεν θα καταφέρει να χτίσει σταθερό και σίγουρο σπίτι.

Εμείς ευχόμαστε και πάλι  καλορίζικος ο νέος δήμαρχος και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του.


1 σχόλιο:

ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ είπε...

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!