Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Καθημερινά συσσίτια στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

Ο Κίτρους Αγαθόνικος τέλεσε αγιασμό στα συσσίτια της Μητροπόλεως


Αγιασμό για την έναρξη της νέας περιόδου λειτουργίας των καθημερινών συσσιτίων της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους «΄Αρτος ο επιούσιος» τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους κ. Αγαθόνικος στις εγκαταστάσεις του «Άρτου του επιουσίου» σήμερα Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, παρουσία της Δ/κούσης επιτροπής του προγράμματος, του προσωπικού και των εθελοντών.



Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα λειτουργεί επιτυχώς τα 11 τελευταία χρόνια με πρωτοβουλία του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Αγαθονίκου και με τη συμπαράσταση 200 περίπου εθελοντών από τις ενορίες της Κατερίνης.


Προσφέρονται καθημερινώς κατ’ οίκον 200 μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη, δείγμα της ιδιαίτερης φροντίδας και μέριμνας της τοπικής Εκκλησίας προς τον πάσχοντα αδελφό μας.


Τη φροντίδα για τη λειτουργία του προγράμματος έχουν αναλάβει με εντολή του Σεβασμιωτάτου οι Ιερείς Βασίλειος Τορτοπίδης, Ευάγγελος Πουλατσίδης και Κυριάκος Κοκελίδης, τους οποίους ο Σεβασμιώτατος ιδιαιτέρως ευχαρίστησε για τη διακονία τους αυτή, όπως επίσης και όλους όσοι είτε εμφανώς είτε αφανώς βοηθούν για τη λειτουργία του προγράμματος.

Πηγή: http://www.romfea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: