Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Μια διευκρίνηση…..

Αγαπητέ κύριε Σταμάτη Δαμαλίτη, το σχόλιο μου δεν είχε σκοπό, ούτε εμπρηστικό, ούτε σαρκαστικό. Αν το εκλάβατε έτσι, ζητώ συγνώμη και εξηγώ παρακάτω.


Σας παρακολουθώ πολύ καιρό μέσα από το διαδίκτυο και έχω διαπιστώσει ότι αγωνίζεστε για την σωστή και όχι κατασκευασμένη ενημέρωση. Το να ασχολείστε με θέματα Θεολογικά και Εκκλησιαστικά ( τα οποία θέλουν ιδιαίτερη γνώση) χωρίς προηγουμένως να έχετε ερευνήσει το θέμα, το θεωρώ άστοχο. Η μονόπλευρη παρουσία θεμάτων που αφορούν την Εκκλησίας μας μου προξενεί πολλά ερωτήματα. Η παρουσίαση και της διαφορετικής άποψης νομίζω ότι θα βοηθήσει στην αμερόληπτη ενημέρωση των αναγνωστών σας. Μια και το ιστολόγιο σας είναι δημοσιογραφικό καλό είναι να υπάρχουν όλες οι απόψεις.

1 σχόλιο:

Modern Father είπε...

ο ιερός και μέγας Χρυσόστομος είχε κόντρα με τον Θεόφιλο Αρχιεπίσκοπο Αντιοχείας...αυτο είναι ιστορικα αποδεδειγμένο!
αφου ο Θεόφιλος συμπαρέσυρε πλυθή επισκόπων να "καθαιρέσουν" τον ακαθαίρετον πύργο της Θεολογίας τον αδάμαντα, τον Χρυσόστομο εις την ληστρικην σύνοδον της Δρυός περί το 400 μ.Χ.!
πως είναι τότε ορθό το ότι επιρέασε τον Θεόφιλο ο άγιος Ιωάννης να κάψει την Αλεξανδρινη Βιβλιοθήκη???
εσεις κύριοι της νεοειδωλολαστρείας και της δήθεν διαφώτισης (για μενα διασκότισης) πως μπορείτε να συμβουλευθείτε εναν θανάσιμο εχθρό σας???
αυτο δεν θα σας εξεθετε στα ματια των αλλων και θα έπρεπε να συμ-φιλιώσετε με τον εχθρό σας???