Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Καλωσορίζουμε και νέο εκκλησιαστικό ιστολόγιο.....

Ενοριακό Συμπόσιο

της ενορίας του Αγίου Νικολάου Διδύμων υπό την επίβλεψη του εφημερίου π. Κοσμά Κωνσταντινίδη

Καλή αρχή και καλή δύναμη!!!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σας συγχαίρω για άλλη μια φορά.Γιατί κάποιοι συνάνθρωποί μας δε συγχωρούν τα λάθη μας?Έχω ανάγκη την πολύτιμη συμβουλή σας.Είναι γνώρισμα ενός χριστιανού να απαξιεί τη μετάνοια του συνανθρώπου του?

π. Θεμιστοκλής Στ. Μπάζος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε, ποια ήταν τα έργα της μετάνοιά σου; Δηλαδή με ποιον τρόπο εσύ μετάνιωσες για ότι έκανες; Είναι πραγματική μετάνοια ( αλλαγή του νου) η μόνο στα λόγια;

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε.Δε μου δίνει την ευκαιρία ο συνάνθρωπός μου να του αποδείξω τι είδους άνθρωπος είμαι.Προσπαθώ μήνες να του μιλήσω, να δω τι κάνει, κι εκείνος με απωθεί.Νιώθω πικρία,γιατί μου συμπεριφέρεται κατά αυτόν τον τρόπο?Το παραδέχομαι ότι έσφαλλα, όμως μετάνιωσα την ίδια στιγμή.Τι άλλο πρέπει να κάνω, εφόσον απαξιεί και αρνείται κατηγορηματικά?Τον εκτιμώ γιατί είναι αξιοπρεπής, ευαίσθητος και σοβαρός.Σας παρακαλώ θα ήθελα την πολύτιμη συμβουλή σας.

π. Θεμιστοκλής Στ. Μπάζος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε για να γίνει αυτή η κουβέντα χρειάζονται κάποιες λεπτομέρειες. Νομίζω ότι δεν μπορώ να σε βοηθήσω μέσα από το διαδίκτυο. Αν έχεις πνευματικό – εξομολόγο, να ζητήσεις την καθοδήγηση του. Αν όχι, ψάξε να βρεις έναν καλό πνευματικό για να αναπαυθείς.

Ανώνυμος είπε...

Έχω μιλήσει σε πνευματικό, ήδη από το καλοκαίρι, με καθησύχσε για τη συγνώμη και μετάνοιά μου.Απλά πληγώνομαι επειδή θα ήθελα να έχω κάποια επικοινωνία με το άτομο αυτό.Είμαι σε αμηχανία, όταν κάποιες φορές τον συναντώ.Ας είναι καλά και δε θα τον ξαναενοχλήσω.Ευχαριστώ και πάλι κάποια στιγμή εύχομαι να τα πούμε από κοντά.

π. Θεμιστοκλής Στ. Μπάζος είπε...

Να είσαι καλά πάντα.

Ανώνυμος είπε...

τελικα ποιά ειναι η διεύθυνση του μπλόγκ του Ι.Ναού αγίου Νικολάου Διδύμων???

Ανώνυμος είπε...

καλή επιτυχία εύχομαι
είναι πολύ σημαντικό για την περιοχή να υπάρχουν πολλά μπλογκ κ γνώμες
αυτό μας καθιστά ενεργούς πολιτες

π. Θεμιστοκλής Στ. Μπάζος είπε...

Ζητώ συγγνώμη για την απόκρυψη του τίτλου. Κάποιο τεχνικό σφάλμα το έκανε αόρατο!!!

http://enoriadidymon.blogspot.com/

π. Θεμιστοκλής Στ. Μπάζος είπε...

Δέσποινα έπαιξες τέλεια το ρόλο σου στο θεατρικό. Συγχαρητήρια!!!

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστώ πολύ παπά-θέμη και πραγματικά η συμβολή όλων ήταν σημαντική και αυτών που έπαιζαν και αυτών που ήταν πίσω στα παρασκήνια