Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009

Το κόσμημα του Κρανιδίου -Ενιαίο Λύκειο Κρανιδίου-


Με αφορμή την ομιλία του κου Στέφανου Τσιτομενέα καθηγητή του ΤΕΙ Πειραιά με θέμα: "Οι ακτινοβολίες στο περιβάλλον και ο άνθρωπος" βρεθήκαμε στο Ενιαίο Λύκειο Κρανιδίου, περιηγηθήκαμε τους χώρους του σχολείου, τραβήξαμε και μερικές φωτογραφίες τις οποίες και δημοσιεύουμε για να γνωρίσετε και εσείς ένα σχολείο υπόδειγμα, όσον αφορά τις υποδομές και τον εξοπλισμό του.

Η ψυχή του σχολείου είναι ο διευθυντής του, κος Κωνσταντίνος Μαρκαντώνης, ο οποίος έχει κάνει το σχολείο δεύτερο σπίτι του. Ακούραστος, δραστήριος, απαιτητικός, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία ενός υποδειγματικού σχολείου.

Τον συγχαίρουμε, καθώς και τον σύλλογο καθηγητών, όπως επίσης και τους μαθητές οι οποίοι εκτιμούν το έργο που γίνεται και συμβάλουν και εκείνοι με τον τρόπο τους στην διατήρησή του σχολείου τους.

Ο κος Τσιτομενέας στο βήμα της αίθουσας εκδηλώσεων του Λυκείου.


Η είσοδος του Λυκείου λίγο πριν την ομιλίαΗ αίθουσα υποδοχής του σχολείου
Τα γραφεία των καθηγητών του σχολείουΟι διάδρομοι του σχολείουΤο ιατρείο του σχολείου!!!Η αίθουσα γυμναστικής ( και ανακύκλωση μπαταριών)Εργαστήρι ηλεκτρονικών υπολογιστώνΕργαστήρι χημείαςΕργαστήρι φυσικήςΤα σχόλια περιττά....

Διαβάστε εδώ μια συνοπτική παρουσίαση της ομιλίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: