Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Γιατί δεν μεταδόθηκε από κανένα κανάλι......;


Οι αναρχικοί επιτέθηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών!

Την παραμονή των Χριστουγέννων στις 18:00 την ώρα του καθιερωμένου εσπερινού, έφθασε έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών, πορεία αναρχικών, “αντιεξουσιαστών” και λοιπών ανεγκέφαλων που είχε ξεκινήσει το μεσημέρι από το Μοναστηράκι και επιτέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών!!! Βεβήλωσαν σημαίες, έγραψαν εμετικά συνθήματα στους τοίχους («Τα Χριστούγεννα τελείωσαν η Παναγία έκανε έκτρωση», «θάνατος στη Δημοκρατία», «ούτε Θεός ούτε αφέντης» και «τίποτα δεν είναι πια για συγγνώμη»), έσπασαν διακοσμητικά αντικείμενα στο εξωτερικό του ναού και αποπειράθηκαν να εισέλθουν εντός του ιερού ναού και το χειρότερο, ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ!!! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Κατ’ εντολήν του Μακαριωτάτου ματαιώθηκε η ακολουθία του εσπερινού, ενώ το κέντρο των Αθηνών απεκλείσθη και ελικόπτερο της αστυνομίας, μέχρι της 19:30 πετούσε πάνω από τον ιερό ναό.

Επίσης στις 10 το βράδυ πάλι, όταν σε λίγες μόνο ώρες θα ξεκινούσε η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία, αναρχικοί γύρω στα 300 άτομα, τα “χαϊδεμένα παιδιά” των ΜΜΕ, προερχόμενοι από το Πολυτεχνείο, όπου έκαναν πορεία, προχώρησαν προς Μητρόπολη Αθηνών, φώναζαν συνθήματα εναντίον της Ορθοδοξίας βρίζοντας το Βατοπαίδι (!), ενώ έγραψαν συνθήματα μέχρι και στις κολόνες του Ναού και λέρωσαν την πλάκα προς τιμή του Αρχιεπισκόπου Δαμασκηνού (το έργο του στην περίοδο της κατοχής είναι αναμφισβήτητο - ενδεικτικά αναφέρουμε ότι έσωσε πλήθος κόσμου από το θάνατο λόγω της πείνας στην κατοχή).

Εγκληματική η στάση της Αστυνομίας, που άργησε πολύ να κινηθεί προς την Εκκλησία, δίνοντας μεγαλύτερο βάρος στην προστασία των παρακείμενων καφετεριών!!!
Επίσης, και το μικρό εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων δίπλα στη Νομική αφέθη στο έλεος των αναρχικών, οι οποίοι εισήλθαν εντός του ιερού βήματος και καταπάτησαν το άγιο δισκοπότηρο.

Το μίσος τους πάντως για το Χριστό και την Παναγία μας είναι απερίγραπτα και δείχνουν ΓΙΑΤΙ τους ενοχλεί τόσο…

Τα ΜΜΕ, φυσικά δεν ανέφεραν το θέμα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις θα έκαναν ζωντανές συνδέσεις επί συνδέσεων, σκούζοντας για την “άνανδρη επίθεση”!

Και το ρεπορτάζ κατέληγε:

«ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!»

Από τις ιστοσελίδες: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2008/12/blog-post_7799.html και http://www.stoxos.gr/2008/12/blog-post_9460.html
Την είδηση μας έστειλε και ο κ. Παπακωστόπουλος Σπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: