Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2008

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τίποτα πλέον....

Πηγή: troktiko

"Η προβοκάτσια ανθεί!

Το «όπλο» αυτό της σπίλωσης και της συκοφαντίας, το οποίο σήμερα επεκτείνεται παντού...

Εδώ και δέκα περίπου μέρες κυκλοφορεί, μέσω e-mail, κακόηθες κείμενο εναντίον του Χριστόδουλο με τίτλο: "ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ"

Η «επιχείρηση» είναι οργανωμένη και διατεταγμένη. Αποστέλλονται e-mail, μαζικά, προς πάσα κατεύθυνση, αξιοποιώντας το αρνητικό κλίμα που έχουν κατασκευάσει πρόσφατα για την Εκκλησία και παρασύροντας κάποια μπλογκ, τα οποία αναδημοσίευσαν τις κακοήθειες...

Η πηγή του κειμένου, σύμφωνα με τους αποστολείς, είναι κάποιο περιοδικό «Ιερά Παρακαταθήκη». Εδώ η κουτοπόνηρη απάτη και το ύποπτο της όλης υπόθεσης γίνονται αμέσως φανερά στους γνωρίζοντες.

Το περιοδικό «Ιερά (!) παρακαταθήκη», αποτελεί μια δόλια «κλοπή» τίτλου του Ορθόδοξου, γνωστού περιοδικού «Παρακαταθήκη», που κυκλοφορεί πάνω από 10 χρόνια, γνωστότατου και εγκυρότατου για τις Ορθόδοξες θέσεις του.

Το «Ιερά (!) Παρακαταθήκη» δεν έχει ζωή μεγαλύτερη των 18 μηνών. Και μόνο το γεγονός ότι ένα πρόσφατο περιοδικό σφετερίζεται τον τίτλο της «Παρακαταθήκης» με το πρόθεμα «Ιερά», δείχνει το ύποπτο και τη δολιότητα της πράξης.

Και είναι τόσο «Ιερά», αυτή η «Παρακαταθήκη» που σπέρνει κακοήθειες εναντίον της Ορθοδοξίας και της Εκκλησίας.

Οι επιθέσεις εναντίον της Εκκλησίας ενορχηστρώνονται από όλα τα νεοταξικά «μετερίζια», αξιοποιώντας τα «σκάνδαλα», υπαρκτά ή κατασκευασμένα, κάποιων κληρικών και μοναχών..."

3 σχόλια:

δδ κρανιδι είπε...

εμενα προσωπικα δεν μου φανηκε ψευτικο
γενικα αυτα που φορουν οι αρχιεπισκοποι ειναι πανακριβα κ με πολυτιμες πετρες.......απο τα ρασα τα χρυσοκεντητα μεχρι τις κορωνες με τα πετραδια που συναγωνιζονται αυτα των βασιλεων
μην τρελαθουμε τωρα λοιπον

Ανώνυμος είπε...

δδ......Έχεις δίκιο στο ότι είναι πολύτιμα(μίτρες πατερίτσες αμφιακ.λ.π.) ...αλλά η ποσότητα των πραγμάτων ήταν υπερβολική..

Ανώνυμος είπε...

ρε γαμωτο να διαδιδουν τετοιες κακοηθειες για τον χριστοδουλο?κριμα ρε γαμωτο!τοσο καλος ανθρωπος.......καλο ψοφο φασιστα!!!!!!!