Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Έχουμε επέτειο....



Πριν ένα χρόνο στις 15 Οκτωβρίου 2007 ανεβάσαμε το ιστολόγιο "ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ" με αφορμή τα γεγονότα και τις αντιδράσεις των Κοιλάδιοτών για το εργοστάσιο αφαλάτωσης που που είχαν σκοπό να δημιουργήσουν στον κόλπο του Αγίου Δημητρίου.

Εξελιχθήκαμε σε έναν χώρο με κοινωνικούς, περιβαλλοντικούς και θεολογικούς προβληματισμούς, έτσι απλά.

Φορέσα με άλλα ρούχα για να σας υποδεχθούμε και να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σας. Πέρασαν από την πόρτα μας 17.680 επισκέπτες μέσα σε ένα χρόνο.

Άλλοι πέρασαν και έφυγαν. Άλλοι πέρασαν και στάθηκαν Άλλοι μπήκαν και μέσα, έψαξαν, διάβασαν, κατέβασαν και έφυγαν. Άλλοι κάθισαν, μίλησαν μαζί μας, έγραψαν την άποψή τους, και μας υποσχέθηκαν ότι θα ξανάπεράσουν.

Βέβαια υπήρχαν και αυτοί που δεν είδαν με καλό μάτι ένα παπά να ανακατεύεται τόσο πολύ με την τοπική κοινωνία, το περιβάλλον και την Θεολογία και να έχει άποψη την οποία να εκφράζει δημόσια και ελέυθερα. Τους κακο φάνηκε λίγο, αλλά τι να κάνουμε, να μείνουμε μουγκοί, αυτό δεν γίνεται. Δεν θέλησαν να κάνουμε ανοικτό διάλογο μέσα από το διαδίκτυο, αλλά προτίμησαν τα τηλέφωνα και το φίμωμα με κάθε τρόπο. Δεν τα κατάφεραν όμως, το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω πια

Και που να γίνει ο χωρισμός Κράτους - Εκκλησίας να δείτε τη έχουμε να πούμε ελεύθερα και δημοκρατικά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xronia polla!!!!

Ανώνυμος είπε...

χρονια ΜΑΣ πολλα θα πω διοτι αυτη η ιστοσελιδα μαζι κ με καποιες αλλες ανηκει στους πολιτες ολου του δημου διοτι απο δω ενημερωνομαστε αφοσον η ιστοσελιδα του δημου κρανιδιου δεν λειτουργει

χρονια πολλααααααααααααααααα
λοιπον και καλη συνεχεια