Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2008

Εύγε στο Εκκλ. Συμβ. του Καθεδρικού Ναού της Παναγίας στην ΎδραΑξίζει ένα μεγάλο Μπράβο στο συμβούλιο του Ι. Ναού της Παναγίας μας! Και ιδού γιατί:

Μετά από την αναχώρηση του κ. Μπότη, μέχρι πρότινος παιδίατρου στην Ύδρα, το νησί μας αντιμετωπίζει έλειψη γιατρού στην συγκεκριμένη ειδικότητα. Και όπως γνωρίζουμε όλοι, όσοι ζούμε μόνιμα εδώ, η Ύδρα έχει μεγάλα συγκοινωνιακά προβλήματα το χειμώνα, (φέτος οι δυσκολίες επεκτάθηκαν και το καλοκαίρι). Άρα ο Παιδίατρος είναι ένας γιατρός απαραίτητος.


Ο Καθεδρικός Ναός της Παναγίας μας, ανέλαβε πρωτοβουλία και αποφάσισε σε συνεδρίασή του να προσφέρει 50.000€ ετησίως στο Εκκλησιαστικό Νοσοκομείο Ύδρας για να προκηρυχθεί άμεσα η θέση παιδιάτρου στο νησί.


Σας δίνω την ανακοίνωση του Ναού: Εδώ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Π. ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΕΚΚ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ…ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΣΩΑ ΕΩΣ ΤΑ 20 ΕΤΗ ΤΟΥΣ…ΚΑΘΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ…ΑΡΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ!
π. ΙΕΡΟΘΕΟΣ Ο ΕΚ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ.....