Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ

Στήν τοπική εφημερίδα "ΑΡΚΑΔΙΚΑ ΝΕΑ" της 16 Μαρτίου, τελευταία σελίδα, βρήκα ένα ποιήμα. Το υπογράφει κάποιος Α.Σ. Το μεταφέρω εδώ, σ΄αυτό το πολυσύχναστο blog, σαν μία "αφιέρωση" ,- αν θές έναν χαιρετισμό, λίγο τραγικό, όλων εμάς πού γεννηθήκαμε την δεκαετία του ΄ 50, στά παιδιά μας... Πιστεύω οι συνομίληκοι να συμφωνούν...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ

Στό τσιμεντένιο σου κλουβί Μπροστά στόν υπολογιστή ώρες ατελείωτες περνάς σερφάρεις κι όπου θέλεις πάς
Γειά σου παιδί της μοναξιάς Θρέφεις τα μάτια καί τον νού απ΄του κομπιούτερ το menu τι κρίμα να μην λαχταράς τα παραμμύθια της γιαγιάς!
Γειά σου παιδί της μοναξιάς Απ΄τίς δισκέτες τις μικρές γνώσεις απέκτησες πολλές στά μονοπάτια της χαράς μόνος σου όμως περπατάς !
Γειά σου παιδί της μοναξιάς Μες στό διαδίκτυο σαν μπέις όλου του κόσμου θα τα δείς, καί το ποντίκι σαν πατάς νοιώθεις πώς είσαι βασιλιάς !
Γειά σου παιδί της μοναξιάς. Με τα παιδιά της γειτονιάς ούτε την μπάλα δεν κλωτσάς ! ρακέτες ψεύτικες κρατάς εικονικά τα σετ μετράς
Γειά σου παιδί της μοναξιάς Γιά σκέψου να σαι μιά στιγμή ηγέτης του πλανήτη γή πώς τάχα θα μας κυβερνάς μόνο τα πλήκτρα σαν πατάς ! γειά σου παιδί της μοναξιάς
Γειά σου παιδί της μοναξιάς παιδί της νέας της γενιάς ευθύνη φέρνουμε κι εμείς γι αυτό το έλλειμα ψυχής Γειά σου παιδί της μηχανής.

Για την αντιγραφή Δρ. Νίκος Κρεμμύδας
http://press-gr.blogspot.com/


Αν καταντησαμε ετσι παιδιά της μοναξιάς αγαπητοί φίλοι μου ολα θα μας φανούν δύσκολα και ο Χριστόςθα είναι ο "εχθρός" μας, αφου σίγουρα θελει να είναι εκείνος που θα γεμίζει τις ώρες της μοναξιάς μας! καλό πάσχα!

π.ΙΕΡΟΘΕΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: