Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

Οι μισθοφόροι διαπλεκόμενοι " δημοσιογράφοι" σιωπούν

Βρήκαν ευκαιρία τα ΜΜΕ να στραφούν εναντίον παραδοσιακών και αγωνιστών Μητροπολιτών δημοσιεύοντας βιντεοσκοπημένες αναφορές του αρχηγού της «Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου στα πρόσωπά τους. Εκ του πονηρού η διαρροή και δημοσίευση του συγκεκριμένου βίντεο. Ευθύς στόχος να πληγεί το κύρος καταξιωμένων στη συνείδηση των πιστών επισκόπων. Αμέσως η είδηση έγινε «πρωτοσέλιδο» στις ιστοσελίδες μεγάλων εφημερίδων και εκδοτικών οργανισμών.

Άμεσα και τα αντανακλαστικά των «θιγόμενων» επισκόπων. Με σαφείς και ξεκάθαρες δηλώσεις διέψευσαν τους ισχυρισμούς του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Οι πρόθυμοι διαφημιστές των απόψεων Μιχαλολιάκου δημοσιογράφοι δεν βρήκαν λίγο χώρο ή χρόνο να δημοσιεύσουν τις δηλώσεις των Μητροπολιτών. Κι αν κάποιοι το έκαναν, δεν έδωσαν στις δηλώσεις αυτές την πρώτη θέση που είχαν δώσει στη δήλωση Μιχαλολιάκου. Λογικό για εκείνους. Οι δηλώσεις των Μητροπολιτών τους «χάλασαν» το πρωτοσέλιδο της μεγάλης «αποκάλυψης» στενών σχέσεων Μητροπολιτών με τη «Χρυσή Αυγή»!


Αλλά γιατί να θαυμάζει κανείς με την τακτική των παραπάνω δημοσιογράφων;  Χειρότερη στάση τήρησαν κάποιοι  θεολόγοι. Η δήλωση Μιχαλολιάκου τόσο τους «εξόργισε» ώστε να ζητούν επιτακτικά, μέσω των ιστολογίων τους, αν αυτή είναι αλήθεια…να παραιτηθούν οι αναφερόμενοι Μητροπολίτες, αφού μάλιστα ζητήσουν συγγνώμη! Τόνιζαν μάλιστα προς τους Μητροπολίτες ότι «οφείλουν να απαντήσουν». Μόνο που όταν απάντησαν οι Μητροπολίτες και απεδείχθη ότι δεν ήταν αληθείς οι δηλώσεις Μιχαλολιάκου, οι θεολόγοι εκείνοι δεν βρήκαν λίγο χώρο για να δημοσιεύσουν τις διαψεύσεις… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: