Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Ενώστε την φωνή σας απανταχού Κοιλαδιώτες

Ενώστε την φωνή σας απανταχού Κοιλαδιώτες

Από όπου και αν είστε, αποκτήστε ένα βήμα μέσα από αυτό το ιστολόγιο για να λέτε την άποψή σας ελεύθερα, πολιτισμένα, δημοκρατικά. Με ευπρέπεια και επιχειρήματα για να κάνουμε το τόπο μας καλύτερο.......

Από όπου και αν είστε, από την Αγγλία, από την Πάτρα, από τα Γιάννενα, από την Αθήνα ,από την Δράμα, από την Θεσσαλονίκη από την Λάρισα, από την Αυστραλία, από την Αμερική από τον Καναδά .....από οπουδήποτε......

Περιμένω την συμμετοχή σας και και την γνώμη σας σε θέματα που θέλετε να αναδείξουμε.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάτερ θέλουμε να ασχοληθείτε και με το θέμα των ναρκωτικών. Εμάς τους νέους μας προβληματίζει πολύ.

π. Θεμιστοκλής είπε...

Το θέμα των ναρκωτικών μας απασχολεί πολύ έντονα σαν τοπική εκκλησία. Συγκεκριμένα σήμερα στην ιερατική σύναξη των εφημερίων της αρχιερατικής επιτροπείας Κρανιδίου αναφερθήκαμε στο θέμα, κυρίως για την ελλιπή ενημέρωση και την ασύδοτη διακίνηση των ουσιών αυτών....Δεν καταλήξαμε κάπου...είναι δύσκολο το θέμα .....ο κόσμος δεν το αγγίζει....φοβάται....θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε συνεργασία και με τους άλλους φορείς Κέντρο Υγείας , Δήμο Κρανιδίου, Σχολεία.

Ν.Π. είπε...

Στο θέμα των ναρκωτικών,που βασανίζει δυστυχώς πολλούς νέους,υπάρχουν ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής,λειτουργούν συνήθως στις πρωτεύουσες των νομών,ειδικά για το νομό Αργολίδας,που δε διαθέτει Πανεπιστήμιο.Κάνουν πολύ καλή δουλειά,διότι είναι στελεχωμένα με ιατρούς και ψυχολόγους.Έχω συμμετάσχει σε έρευνα και διαπίστωσα ότι γίνεται καλή δουλειά.

Ν.Π. είπε...

Πιστεύω είναι μια ικανοποιητική λύση και αποδοτική,διότι οι γνωστοί υποτίθεται φορείς,π.χ.ΙΘΑΚΗ,κάθε άλλο παρά βοήθεια προσφέρουν.Όταν ήμουν Αθήνα έμενα κοντά με το εν λόγω ίδρυμα,κι οι έμποροι παραμόνευαν στην έξοδο του κτιρίου.Μακάρι,να πετύχουμε κάτι,τη μίσησα την Αθήνα για την κατάντια αυτών των παιδιών.

π. Θεμιστοκλής είπε...

Να είσαι καλά σε ευχαριστώ για της πολύ χρήσιμες πληροφορίες σου. Είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό.
Τα δύο προηγούμενα χρόνια την ήμερα που ήταν αφιερωμένη για την καταπολέμηση των ναρκωτικών είχαμε οργανώσει στη Κοιλάδα στο ενοριακό κέντρο ομιλίες με το θέμα αυτό. Απογοητευτήκαμε όμως από την ελάχιστη συμμετοχή των γονέων.