Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Αγαπητέ Πατέρα αγκάλιασε την οικογένεια αυτή με φιλάνθρωπα αισθήματα.

Ακόμα και αν το δίκαιο είναι με το μέρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου. Ακόμα και αν όλοι γύρω σου είναι αντίθετοι, κάνε τη διαφορά. Άφησε αυτούς τους ανθρώπους να ζήσουν στο σπίτι. Ο Θεός θα ευλογήσει το έργο σου από εκεί που δε το περιμένεις.

Εκκλησ. Συμβούλιο έκανε έξωση σε 6μελή οικογένεια


Πηγή: Romfea.gr

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ιερού Ναού απο τον Τύρναβο, το οποίο ενεργοποιώντας σχετική απόφαση δικαστηρίου, έκανε έξωση σε 6 μελή οικογένεια επειδή δεν είχε καταβάλει τα ενοίκια για το διαμέρισμα το οποίο ανήκει στην εκκλησία.

Να αναφερθεί πως η 6μελής οικογένεια αποτελείται από πατέρα συνταξιούχο και την σύζυγο του, καθώς και μία κόρη με τρία ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συνταξιούχος πατέρας, είχε δηλώσει αδυναμία εξόφλησης των ενοικίων, ελπίζοντας πως η τοπική εκκλησία θα έδειχνε κατανόηση και δεν θα προχωρούσε σε άμεση ενεργοποίηση της δικαστικής απόφασης.

Τέλος μιλώντας στην "ΕΡΑ Λάρισας" ο νομικός σύμβουλος του Ιερού Ναού Κ. Ε. υπογράμμισε ότι η διαδικασία έπρεπε να κινηθεί, και υποστήριξε ότι η οικογένεια έχει αφήσει απλήρωτα τα ενοίκια για 8 χρόνια, ενώ το μίσθωμα φθάνει τα 146 ευρώ.

Παράλληλα σημείωσε πως τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου ήταν έκθετα έναντι ελέγχου, που πραγματοποιήθηκε από τις οικονομικές υπηρεσίες της Ιεράς Συνόδου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

pediasxol.blogspot.com deito k diafimeiste mas