Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

.Η αδιαφορία των ανεύθυνο - υπεύθυνων κατέστρεψε την "Γιορτή του Ψαρά" στην Κοιλάδα

Η μεγαλύτερη εκδήλωση του καλοκαιριού βυθίστηκε στο σκοτάδι εξαιτίας της βλάβης σε μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η.



Τα προειδοποιητικά μηνύματα ξεκίνησαν πριν τρία χρόνια. Όταν στη ίδια εκδήλωση τα προηγούμενα χρόνια, είχαμε διακοπή ρεύματος για μικρότερο χρονικό διάστημα.



Τα τελευταία μηνύματα τα πήραμε το Σάββατο το πρωί, πριν την εκδήλωση , όταν στις πρόβες που πραγματοποιήθηκαν είχαμε ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος.



Όλα ήταν έτοιμα για την παρουσιάσει μιας πανέμορφης γιορτής. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Κάποιοι έχουν ευθύνη γι' αυτή την κατάντια. Οι αρμόδιοι ας αναζητήσουν τις ευθύνες από του "υπεύθυνους".

Κρίμα, δεν αξίζει στην Κοιλάδα μας και στους Κοιλαδιώτες αυτό το χάλι.



Στην εκδήλωση συμμετείχε μετά από πρόσκληση του Δήμου Κρανιδίου και η Χορευτική Ομάδα της Ενορίας της Κοιλάδας.



Παρ΄όλο που τελικά δεν παρουσίασαν τους χορούς που ετοίμασαν, αξίζουν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.



Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την κα Ειρήνη Βενέτου διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κοιλάδας οι οποία είχε την ευθύνη να διδάξει τους παραδοσιακούς χορούς στην Χορευτική Ομάδα και να οργανώσει την συμμετοχή της στην γιορτή του ψαρά.



Επίσης ευχαριστούμε την κα Λίλα Μπασιμακοπούλου για την σημαντική βοήθεια στην προετοιμασία της Χορευτικής Ομάδας.



Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τα παιδιά και τις κυρίες της Χορευτικής Ομάδας για το κέφι τους, το κουράγιο και την υπομονή που΄έδειξαν παρ΄όλη την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

και του χρόνου....???

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΘΦΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.....ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ...

Ανώνυμος είπε...

Τα δίκτυα της Δ.Ε.Η είναι προπολεμικά το ξέρουμε...αυτό. Όταν,όμως,ο Δήμος ξεκινάει να κάνει,μια τέτοια εκδήλωση,δεν,πρέπει να είναι εξοπλισμένος με μια γενήτρια? Εάν υπήρχε γενήτρια,δεν θα υπήρχε πρόβλημα στην υχθυόσκαλα της Κοιλάδας . Άρα,καλό θα ήταν,εαν ξανά γίνει μια τέτοια εκδήλωση,να υπάρχει μια γενήτρια,βρε παιδιά! Για όνομα του θεού!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ευθύνη είναι αποκλειστικά στη Δ.Ε.Η……Θα έπρεπε να ντρέπονται γιατί με την ασχετοσύνη τους ρεζίλεψαν ένα χωριό…..Ο δήμος να αναζητήσει τις ευθύνες και να τιμωρηθούν όσοι είναι υπεύθυνοι.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα πατήσει του χρόνου μετά από αυτό το χάλι???????

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν ,αν αγαπάγαμε όλοι το χωριό να το προβάλουμε θετικά,και όχι αρνητικά.Αλλά το (πάνε)κομματικά, όλοι τους!!! Γι'αυτό θα πάμε μπροστά!!!Θέλουμε τουρισμό και ανάπτυξη μετά!!!Δεν ντρεπόμαστε λίγο!!!Όλες οι υπηρεσίες έχουν τα χάλια τους ,τι θέλεις να μου πεις τώρα? Υπάρχει υπηρεσία που να λειτουργεί σωστά?Όλες οι υπηρεσίες είναι.....Άντε, να μην πω τώρα!!!Όσο,αν θα (πατήσει κανείς του χρόνου) θα έχει να κάνει συνολικά με την πλήρη και σωστή διοργάνωση.

π. Θεμιστοκλής Στ. Μπάζος είπε...

Παρακαλώ να γράφετε με ψευδώνυμα. Βοηθάει στο διάλογο. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΞΤΕ:Η Δ.Ε.Η ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΠΟΤΕ Η Δ.Ε.Η. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!